Linhai M550L 4x4 quad

Linhai M550L 4x4 quad - 4.3 out of 5 based on 3 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

linhai m550 quad

A modern, agresszív formatervezés, a "ragadozó" stílus, a jó manőverezőképesség és a lenyűgöző praktikusság teszi ezt a modellt új középosztály-kedvencévé. A megnövelt tengelytávnak, valamint a vezető és az utas számára megnövelt térnek köszönhetően a quad sokkal kényelmesebb. A neves brit DELPHI cég modern befecskendezése nemcsak alacsonyabb fogyasztást és tiszta égést biztosít, hanem megbízható indítást is fojtó nélkül és optimális teljesítményt nyújt, magasságtól függetlenül. Két teljesen zárható differenciálmű biztosítja a tökéletes tapadást és a tökéletes teljesítményátadást a kerekekhez. Az M550L ily módon az osztály legújabb Linhaio-já válik a munka és a kikapcsolódás szempontjából. Az AR változat alumínium tárcsákkal kerül forgalomba.
 
 

EFI motor

Erőteljes EFI motor

A megbízható folyadékhűtéses egyhengeres SOHC elegendő energiával rendelkezik a nehéz munkához és a gyors vezetéshez. A modern üzemanyag-befecskendezés. A DELPHI gondoskodik az üzemanyag előkészítéséről, az alacsony üzemanyag-fogyasztás és a tiszta égés mellett simán indítja a fojtót és az optimális teljesítményt bármilyen magasságban. Az energiaátvitelt a vezető kanadai CV-Tech márka megbízható automatikus sebességváltója biztosítja, off-road redukcióval, semleges és hátramenettel.

összkerék hajtás ket differenciálművel

Összkerék-hajtás, két differenciálművel

A 2x4 / 4x4 hajtás két elektromosan működő differenciálművel van felszerelve. Mindegyik tengelyen 100% -ban reteszelő differenciálművel az ATV megbízhatóan kiszabadít a csúszós iszaptól, a mélyiszaptól, lehetővé téve, hogy szinte bármihez vezethessen, vezethessen, másszon és másszon fel. Ugyanakkor ez a műszaki szempontból kifinomult megoldás könnyű és kényelmes vezetést biztosít sík felületeken, nagyobb sebességen és kanyarokban, fűzős hajlandóság nélkül és megnövelt gumiabroncs-élettartammal. Csak álljon le, és válassza ki az optimális konfigurációt.

bővitett alváz

Bővített alváz

Magas terepjáró távolság, tökéletes kanyarodás és gyors stabilitás - a kiváló széles sínű ​​alváz és a merev keret alacsony súlypontjával kényelmes kormányzást és könnyű kezelhetőséget biztosítanak. A független négykerekű felfüggesztés és a magas felfüggesztési lökettérfogat minden alkalommal izgalomba fog hozni, amikor megnyeri a terepet, ahol még soha sem merttél. A nagy teljesítményű négytárcsás fékrendszer meggyőzi fékezőképességével, akár nagy sebességgel, akár nehéz utánfutóval történő fékezés esetén.

LED vilagitas

Modern LED világítás

A modern LED-es világítás hangsúlyozza az ATV vonzó megjelenését. A LED-es nappali menetjelző lámpák hatékonyan kiegészítik a nagy teljesítményű kétfényű kivetítő fényszórók agresszív megjelenését , és a LED-es irányjelzőkkel együtt felnőttnek tekintik a gépet. A nagy fényerejű LED technológiát a hátsó megvilágításban is használják.

hátsó taroló

Hátsó tároló

Kirándulásokon és mindennapi munkák során értékelni fogja a hátsó ülés mögött lévő nagy, zárható tárolóhelyet. Tehát a cuccod mindig kéznél van, mindig készen áll a használatra, amikor csak szüksége van rá.

többfunkciós LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A modern műszerfal tiszta és könnyen olvasható kék háttérvilágítású többfunkciós LCD-kijelzővel minden fontos információt szolgáltat: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-mutató, futásteljesítmény-mutató, sebességváltó-kijelző, 2x4 / 4x4-es megvilágításjelző, hűtőfolyadék-hőmérő és digitális üzemanyagmérő . Semleges, távolsági, irányjelző és vészvillogók, motor figyelmeztető lámpa és hátrameneti fokozat szintén jelen vannak.

Teljes felszereltség

Teljes felszereltség

A rendkívül kedvező ár ellenére a Linhai M550L EPS rengeteg felszerelést kínál a felől. Ide tartoznak az elektromos szervokormány, a hatalmas első védőkeret, a hátsó csomagtartó, a tervezett alumínium kerekek márkás gumikkal, 3000 font elektromos orsó és távirányító, vonóhorog, kar és kézhuzatok, tervező visszapillantó tükrök, LED-es nappali menetjelző lámpák, LED villogó és LED hátsó lámpák, négy projektor fényszóró, USB aljzat, 12 V aljzat és a villogó és a hátrameneti fokozat praktikus hangjelzése.


Műszaki adatok:

Motor

motor négyütemű egyhengeres SOHC DELPHI üzemanyag-befecskendezéssel
henger űrtartalom: 493 cm 3
gyújtáskapcsoló: ECU
hűtés: + elektromos ventilátor


Meghajtó rendszer

meghajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
hajtómű: automatikus - CVT variátor hátramenetileg, L / H / N / R
erőátvitel: elöl és hátul zárható differenciálmű


Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: IRS / független kettős A-kar
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa + rögzítőfék
Gumiabroncsok elöl: AT25 x 8-12
Pneu zadní: AT25 x 10-12


Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2330 mm
Teljes szélesség: 1160 mm
Teljes magasság: 1265 mm
Ülésmagasság: 900 mm
Szabadtér: 253 mm
Tengelytáv: 1490 mm
Súly patron nélkül: 384 kg
Teherbíró képesség / vonóerő: 204 kg / 200 kg
Üzemanyagtartály: 14,5 L


Készülékek és világítás

kijelző:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, a maximálisan elért motorfordulatszám, elért legnagyobb sebesség, átlagos sebesség, 2 napi kilométer, teljes kilométer-számláló, napi kilométer-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, diagnosztikai hibakód, óra

fények: 4x4-es meghajtás, sebességváltó, motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás

világítás:

projektor fényszórók, LED nappali menetjelző lámpák, LED kijelzők, hátsó és fék lámpák


Felszereltség

Elektromosan hozzárendelhető 2x4 / 4x4 hajtás két elektromos működtetésű differenciálművel , első védőszerkezet, acél hátsó hordozó, tervező alumínium kerekek márkás gumikkal, elektromos csörlő 3000 font vonóerővel és távirányítóval, vonóhorog, emelőkarok, külön utasülés, külön emelt lábtartók és utas fogantyúk, LED nappali menetjelző lámpák, kettős projektor fényszórók, hátsó / fék / irányjelző LED-ek, jelzőfények, hátsó tároló rekesz, USB aljzat


Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B jogosítvány - autó) L7e
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search