650L Promax EPS 4x4

Nagyobb teljesítmény, nagyobb teljesítmény Linhai 650L szervokormánnyal és új fejlesztésű Linhai LH191MS motorral. Modern Promax dizájn LED Matrix fényszórókkal és robusztus acél első lökhárítóval. A Linhai 650 ProMax minden munkára készen áll a farmon, a nyaralóban, a mezőn vagy az erdőben. A TFT műszerfal automatikus fényerő-beállítással van felszerelve, amely automatikusan be tudja állítani a kijelző fényerejét a külső fény intenzitásának megfelelően. A mindennapi használat során, kiránduláson és nehéz terepen értékelni fogja a kiválóan mozgékony, önállóan felfüggesztett kerekekkel rendelkező futóművet és a 2x4 / 4x4 hajtás elektromos kapcsolását, zárható első és hátsó differenciálművel.

Színek:

color gray

Erősebb motor

Az egyhengeres üzemanyag-befecskendezéses motor rengeteg erővel rendelkezik a kemény munkához és az élénk gyorsulásokhoz. A modern Delphi üzemanyag-befecskendezés alacsony fogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít. Az erőátvitelről a vezető kanadai CVTech gyártó megbízható automata sebességváltója gondoskodik.

Image
Image

4x4 meghajtás

A megbízható elektromosan vezérelt 4x4 hajtás optimális tapadást biztosít bármilyen felületen. A kormányon lévő gomb megnyomására a motor teljesítménye az első és a hátsó kerekekre is eljut,  amikor extra tapadásra van szüksége. Nehéz munkához, meredek emelkedőkön és nagy terhek vontatásához hatékony csökkentett erőátvitel is rendelkezésre áll.

Kiváló futómű

Kiváló terepjáró képesség és magas kanyarstabilitás. A kiváló széles futómű és a merev váz alacsony súlyponttal precíz kormányzást és könnyű kezelhetőséget biztosít. A független felfüggesztés nagy löketekkel feldobja Önt minden alkalommal, amikor olyan terepet hódít meg, amelyet korábban soha nem mert. A nagyon kis fordulási sugár is hozzájárul a jó manőverezhetőséghez.

Elektromos diferenciálzár

A könnyen kezelhető elektromos differenciálzárak lehetővé teszik, hogy magabiztosan kijöjjön a sárból, átjusson a nehéz terepen, lehetővé teszi bármilyen nehéz szakasz meghódítását. Csak állj meg és nyomd meg a gombot.

LED Matrix fényszórók

Modern technológia és kifinomult dizájn. A LED Matrix fényszórók felkeltik a figyelmet, kiemelik a gép csúcstechnológiás arculatát, és kiforrott megjelenést kölcsönöznek neki. A LED-es nappali menetfényekkel együtt ezek a lámpák funkcionalitásukat tekintve is kifinomultabbak, például a frontális ütközés elleni védelem szempontjából.

Image
Image

TFT kijelző

A színes TFT-kijelző az automatikus nappali és éjszakai üzemmódváltással egyértelműen mutatja a menetsebességet, a digitális fordulatszámmérőt, az üzemanyagszintet, a bekapcsolt 2WD / 4WD hajtást, a bekapcsolt sebességfokozatot, a hűtőfolyadék hőmérsékletét és a napi kilométer-számlálót.

Gazdag felszereltség

A kiváló ár ellenére a Linhai 500 Promax már teljes felszereltséget kínál. A LED-es világításon kívül ide tartoznak például a tetszetős öntött ALU kerekek márkás abroncsokkal, a nagy, 3000 font húzóerővel rendelkező elektromos csörlő és a távirányító, vagy egy vonószerkezet. Emellett masszív elülső és hátsó védőkeret, robusztus első és hátsó tartóelemek, kar- és kézvédőburkolatok vagy a villogók praktikus akusztikus jelzése található.

Motor

Típus: SOHC négyütemű egyhengeres DELPHI üzemanyag-befecskendezéssel
Hengerűrtartalom: 585,3 cm3
Furat x löket: Ø 91 x 90 mm
Gyújtás: CDI
Nyomaték: 38,8 Nm / 5500
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor

 

Hajtásrendszer

Hajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Sebességváltó: automata - CVT variátor hátramenettel, L/H/N/R
Erőátvitel: L7e (Euro5): elektromosan zárható első és hátsó differenciálmű

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés:  
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók, tekercsrugók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók, tekercsrugók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Első gumik: AT25 x 8-12
Hátsó gumik: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2395 mm
Teljes szélesség: 1305 mm
Teljes magasság: 1330 mm
Ülés magasság:  940 mm
Fény magassága:  270 mm
Tengelytávolság: 1470 mm
Önsúly: 395 kg
Üzemanyag tartály: 20 l

 

Egyéb tulajdonságok 

Kijelző:                    

TFT multifunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométerszámláló, kilométerszámláló, digitális üzemanyagszint-mérő, fedélzeti óra, hűtőfolyadék hőmérséklet-jelző
Jelzőlámpák: 2WD/4WD/LOCK hajtás, üresjárat, hátramenet, irányjelzők, távolsági fényszórók

 

Jóváhagyás

Közúti forgalomra vonatkozó homologizáció: Igen (B kategóriás jogosítvány – személygépkocsi) T3b
Rendszám (rendszám) benne van az árban (a gép átadásakor a műszaki bizonyítvány tiszta másolatát megkapja)

 

Felszereltség

Hozzárendelhető 4x4-es hajtás elektromos differenciálzárral, 3000 font súlyú elektromos csörlő távirányítóval, vonószerkezet, dizájnos ALU kerekek márkás gumikkal, masszív első és hátsó bukókosár, robusztus első és hátsó fogasléc, robusztus acél első lökhárító, kar és kézi burkolatok, LED- Mátrix fényszórók, akusztikus villogó lámpák.

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search