370 ProMax 4x4

A LINHAI 370 Promax az alapmodell összkerékhajtással. A megfizethető quad nagyobb és erősebb motorral, kiváló ár-érték arányú és 4WD-hajtással rendelkezik, amely kihozza a sárból, miközben maximális vezetési élményt nyújt. Az új LED-es fényszóróknak köszönhetően az új modell megjelenése agresszívabb. Az új váltó mechanizmus most pontosabb és simább. A kedvező árú négykerekű haszongépjármű kényelmes futóművet, csendes, megbízható motort és kellemes vezetést kínál. Pénztárcája értékelni fogja, hogy ez a legolcsóbb munka-rekreációs négykerekű ebben az osztályban.

Színek:

Fekete Homokos Szürke

Megbízható motor

A nagyobb és erősebb motor elegendő erővel rendelkezik a nagy igénybevételhez és a fürge vezetéshez egyaránt. Az új, folyadékhűtéses egyhengeres simább és precízebb váltással a vezető kanadai CV Tech kétfokozatú automata sebességváltóján keresztül adja át az erőt a kerekeknek, üres és hátramenettel.

Image
Image

4x4 meghajtás

A megbízható elektromosan vezérelt 4x4 hajtás optimális tapadást biztosít bármilyen felületen. A kormányon lévő gomb megnyomására a motor teljesítménye az első és a hátsó kerekekre is eljut,  amikor extra tapadásra van szüksége. Nehéz munkához, meredek emelkedőkön és nagy terhek vontatásához hatékony csökkentett erőátvitel is rendelkezésre áll.

Könnyen manőverezhető alváz

A széles, könnyen manőverezhető alváz nagy felfüggesztési úttal és alacsony tömegközépponttal kiváló terepjáró képességet és kiváló menetstabilitást biztosít. Az első kerekek független felfüggesztéssel rendelkeznek, erős tárcsafékek biztosítják a meggyőző fékezőerőt. A nagyon kis fordulási sugár is hozzájárul a kiváló manőverezhetőséghez.

Image
Image

LED Matrix fényszórók

Modern technológia és kifinomult dizájn. A LED Matrix fényszórók felkeltik a figyelmet, kiemelik a gép csúcstechnológiás arculatát, és kiforrott megjelenést kölcsönöznek neki. A LED-es nappali menetfényekkel együtt ezek a lámpák funkcionalitásukat tekintve is kifinomultabbak, például a frontális ütközés elleni védelem szempontjából.

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású, többfunkciós LCD kijelzővel ellátott műszerfal könnyen leolvasható és minden fontos információt tartalmaz: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-jelző, motoróra-jelző, 2WD/4WD fokozatjelző, hűtőfolyadék-hőmérséklet-jelző vagy digitális üzemanyagszint-jelző.

Image

Gazdag felszereltség

Kiváló ára ellenére a Linhai 370 Promax már alapban is gazdag felszereltséget kínál. A LED-es világítás mellett ide tartoznak például a tetszetős ALU tárcsák márkás gumikkal, egy 3000 font súlyú elektromos csörlő és távirányító, vonószerkezet, masszív első és hátsó lökhárítók, modern kompozit tároló dobozok, kézvédők vagy praktikus akusztikus villogó lámpák.

Motor

Típus: SOHC négyütemű egyhengeres
Hengerűrtartalom: 275 cm3
Furat x löket: Ø 72,5 x 66,8 mm
Gyújtás: CDI
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor

 

Hajtásrendszer

Hajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Sebességváltó: automata - CVT variátor hátramenettel, L/H/N/R
Erőátvitel: első és hátsó kardántengely

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: lengőkar / tömör tengely
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 1x hidraulikus tárcsa
Első gumik: AT24 x 8-12
Hátsó gumik: AT24 x 11-10

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2160 mm
Teljes szélesség: 1140 mm
Teljes magasság: 1270 mm
Ülés magasság:  865 mm
Fény magassága:  183 mm
Tengelytávolság: 1215 mm
Önsúly: 298 kg
Üzemanyag tartály: 14,5 l

 

Egyéb tulajdonságok 

Kijelző:                    

Digitális multifunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométer-számláló, kilométer-számláló, digitális üzemanyagszint-mérő, útóra, hűtőfolyadék hőmérséklet-jelző
Jelzőlámpák: 2WD/4WD hajtás, üresjárat, hátramenet, irányjelzők, távolsági fényszórók

 

Jóváhagyás

Közúti forgalomra vonatkozó homologizáció: Igen (B csoportos jogosítvány – személygépkocsi) T3b
Rendszám (rendszám) benne van az árban (a gép átadásakor a műszaki bizonyítvány tiszta másolatát megkapja)

 

Felszereltség

Elektromosan hozzárendelhető 4x4-es hajtás, masszív első bukókeret, robusztus első és hátsó fogasléc, dizájnos alumínium kerekek márkás gumikkal, 3000 lbs-os elektromos csörlő távirányítóval, vonóhorog, kar és kézi burkolatok, LED-es nappali menetfény, ikerprojektoros fényszórók, hátsó/fék/ irányjelző lámpák LED technológiával,  hátsó támasztékkal  (T3b homologizációra érvényes).

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search