570 ProMax 4x4

Nagyobb teljesítmény és vonzó dizájn a LED Matrix fényszórókkal. A Linhai 570 ProMax készen áll minden munkára a farmon, a nyaralóban, a mezőn vagy az erdőben. A mindennapi használat során, kiránduláson és nehéz terepen értékelni fogja a kiválóan mozgékony, önállóan felfüggesztett kerekekkel rendelkező futóművet, a 2x4 / 4x4 hajtás zárható differenciálművel ellátott elektromos kapcsolását és ennek a teljesen felszerelt univerzális négykerekűnek a kiváló irányíthatóságát.

Színek:

Fekete Homokos Piros

Erősebb motor

Az egyhengeres üzemanyag-befecskendezéses motor rengeteg erővel rendelkezik a kemény munkához és az élénk gyorsulásokhoz. A modern Delphi üzemanyag-befecskendezés alacsony fogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít. Az erőátvitelről a vezető kanadai CVTech gyártó megbízható automata sebességváltója gondoskodik.

Image
Image

4x4 meghajtás

A megbízható elektromosan vezérelt 4x4 hajtás optimális tapadást biztosít bármilyen felületen. A kormányon lévő gomb megnyomására a motor teljesítménye az első és a hátsó kerekekre is eljut,  amikor extra tapadásra van szüksége. Nehéz munkához, meredek emelkedőkön és nagy terhek vontatásához hatékony csökkentett erőátvitel is rendelkezésre áll.

Kényelmes futómű

Kiváló terepjáró képesség és magas kanyarstabilitás. A kiváló széles futómű és az alacsony súlypontú merev váz precíz kormányzást és könnyű kezelhetőséget biztosít. A független felfüggesztés nagy felfüggesztési löketekkel minden alkalommal lenyűgözi Önt, amikor olyan terepet hódít meg, amelyet korábban soha nem mert. A nagyon kis fordulási sugár is hozzájárul a jó manőverezhetőséghez.

Image
Image

LED Matrix fényszórók

Modern technológia és kifinomult dizájn. A LED Matrix fényszórók felkeltik a figyelmet, kiemelik a gép csúcstechnológiás arculatát, és kiforrott megjelenést kölcsönöznek neki. A LED-es nappali menetfényekkel együtt ezek a lámpák funkcionalitásukat tekintve is kifinomultabbak, például a frontális ütközés elleni védelem szempontjából.

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású, többfunkciós LCD kijelzővel ellátott műszerfal könnyen leolvasható és minden fontos információt tartalmaz: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-jelző, motoróra-jelző, 2WD/4WD fokozatjelző, hűtőfolyadék-hőmérséklet-jelző vagy digitális üzemanyagszint-jelző.

Image

Gazdag felszereltség

A kiváló ár ellenére a Linhai 500 Promax már teljes felszereltséget kínál. A LED-es világításon kívül ide tartoznak például a tetszetős öntött ALU kerekek márkás abroncsokkal, a nagy, 3000 font húzóerővel rendelkező elektromos csörlő és a távirányító, vagy egy vonószerkezet. Emellett masszív elülső és hátsó védőkeret, robusztus első és hátsó tartóelemek, kar- és kézvédőburkolatok vagy a villogók praktikus akusztikus jelzése található.

Elektromos diferenciálzár

A könnyen kezelhető elektromos differenciálzárak lehetővé teszik, hogy magabiztosan kijöjjön a sárból, átjusson a nehéz terepen, lehetővé teszi bármilyen nehéz szakasz meghódítását. Csak állj meg és nyomd meg a gombot.

Motor

Típus: SOHC négyütemű egyhengeres DELPHI üzemanyag-befecskendezéssel
Hengerűrtartalom: 499,5 cm3
Furat x löket: Ø 91 x 76,8 mm
Gyújtás: CDI
Nyomaték: 38,8 Nm / 5500
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor

 

Hajtásrendszer

Hajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Sebességváltó: automata - CVT variátor hátramenettel, L/H/N/R
Erőátvitel: L7e (Euro5): elektromosan zárható első és hátsó differenciálmű

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: Független kettős A-karok
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók, tekercsrugók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók, tekercsrugók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa
2x hidraulikus tárcsa (L7e L7e - Euro 5)
Első gumik: AT25 x 8-12
Hátsó gumik: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2240 mm
Teljes szélesség: 1160 mm
Teljes magasság: 1480 mm
Ülés magasság:  940 mm
Fény magassága:  253 mm
Tengelytávolság: 1270 mm
Önsúly: 371 kg
Üzemanyag tartály: 12,5 l

 

Egyéb tulajdonságok 

Kijelző:                    

Digitális multifunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométerszámláló, kilométerszámláló, digitális üzemanyagszint mérő, fedélzeti óra, hűtőfolyadék hőmérséklet-jelző
Jelzőlámpák: 2WD/4WD/LOCK hajtás, üresjárat, hátramenet, irányjelzők, távolsági fény

 

Jóváhagyás

Közúti forgalomra vonatkozó homologizáció: Igen (B kategóriás jogosítvány – személygépkocsi) L7e - Euro 5T3b
Rendszám (rendszám) benne van az árban (a gép átadásakor a műszaki bizonyítvány tiszta másolatát megkapja)

 

Felszereltség

Hozzárendelhető 4x4 hajtás elektromos differenciálzárral, 3000 font súlyú elektromos csörlő távirányítóval, vonószerkezet, dizájnos ALU kerekek márkás gumikkal, masszív első és hátsó védőkeret, robusztus első és hátsó tartó, kar és kézi burkolatok, LED-Matrix fényszórók, hangjelzés szemellenző.

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search