UTV 1100 DIESEL

UTV 1100 DIESEL - 3.7 out of 5 based on 7 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

LINHAI UTV 1100 Diesel

A legmagasabb sorozat legjobb UTV-je a híres, megbízható japán Kubota dízelmotorral. A LINHAI UTV 1100 dízel mindent tartalmaz, amire szükség van a kemény munkához: egy nagy karosszéria, amelyre fél tonnányi rakomány fér, 800 kg vontatás, robusztus alváz 2x4 / 4x4 hajtással, egyszerű kezelhetőség. Ehhez járul hozzá a vonzó modern formatervezés, a minőségi kivitelezés és egy olyan ár, amely verhetetlen a piacon: A LINHAI UTV1100 dízel az egyik legcsábítóbb ajánlat a magán- és professzionális használatra a piacon.

Szín:

diesel 0111

 

Kubota dizel motor

Kubota dízelmotor

A Kubota garantálja a minőséget és a megbízhatóságot. Könnyű, erőteljes és strapabíró japán háromhengeres Kubota D1105-ös dízel motor híres nagy megbízhatóságáról és hosszú élettartamáról. Az E-TVCS technológiának köszönhetően a motor minimális zajszinttel rendelkezik, tehát nagyonk halk, nagy hatékonyságú és alacsony fogyasztású. Ezt a rendkívül sikeres motort egészíti ki a korszerű, kanadai CVTech automatikus sebességváltó.

elektromos szervokormány

Elektromos szervokormány

A szervokormány megkönnyíti a vezetést, növeli a vezetési kényelmet és a biztonságot. A szervokormánynak köszönhetően a vezetés sokkal könnyebb, különösen alacsony sebességnél vagy a helyszínen történő forduláskor, és még egy hosszú út vagy egész napos munka sem fárasztó vele. A szervokormány azonban nem csak kényelmesebbé teszi az utazást és javítja a kezelhetőséget, hanem a kormánykerék lengéscsillapítójaként is szolgál, amikor az első kerék rejtett sziklát, lyukat vagy csonkot üt el. A csillapítás elnyeli az energia nagy részét, és az ütés nem kapja ki a kormányt a kézből.

4x4 összkerékhajtás két differenciálművel

4x4-es hajtás két differenciálművel és gyep üzemmóddal

Az elektromosan összeköthető összkerék-hajtás elülső és hátsó differenciálzárakkal garantálja a kiváló terepi permeabilitást. Egy gombnyomással választhat a hátsókerék vagy a négykerékhajtás között, és mindkét differenciálzárat bekapcsolhatja, hogy jelentősen növelje a tapadást. Ezenkívül jelentősen könnyítheti a mozgást a legnehezebb terepen, meredek emelkedőkön és nehéz terhekkel. A gyep üzemmód különösen akkor hasznos, ha ápolt füvön, pázsiton halad, vagy kis sugárral fordul. Ebben az üzemmódban csak a jobb hátsó kerék a hajtott. Mivel a két hátsó kerék nincs összekötve, az UTV könnyebben fordul és a gumiabroncsok nem szakítják fel a gyepet.

független kerékfelfüggesztés

Független kerékfelfüggesztés

Az alacsony súlypontú, robusztus alváz kiváló stabilitást és kiváló terepi kezelhetőséget garantál. Az összes kereket függetlenül függesztették fel könnyen állítható felfüggesztéssel. A kiváló manőverezőképességet az elektromos kormánymű és a nagyon kicsi fordulási sugár biztosítja.

billenő plató

Nagy méretű billenős plató

Sok minden ekfér a nagyméretű billenős platón - még a fél tonna tömeg sem jelent problémát. A csuklós / leszerelhető hátsó oldal, beleértve az oldalakat is, megkönnyíti a arakodófelület nagyméretű, praktikus platformvá történő átalakítását. A gázrugóknak köszönhetően minden rakomány könnyen lebillenthető.

ergonomikus vezérlés

Ergonómikus vezérlés

A kormánykerék, a sebességváltó kar és az összes kezelőszerv egyértelműen és ergonómiailag van elrendezve. Minden pontosan ott van, ahol intuitív módon elvárható. A munka könnyebb, vezetésekor a figyelmet nem vonják el, mindig az irányítása alatt tarthatja a járművet.

tárcsafékek

Erőteljes tárcsafékek

A nagyméretű tárcsafékek meggyőző fékerőt biztosítanak. A fékek tökéletesen kiszámíthatók, és megbízhatóan megállíthatják Önt még nehéz teher vagy teljesen megterhelt pótkocsi esetén is.

LCD kijelző

Minden információ világosan

A kék háttérvilágítású kijelzővel ellátott műszerfal könnyen olvasható, és minden fontos információt megad. Van egy digitális fordulatszámmérő, digitális sebességmérő, futásteljesítmény-mutató, üzemóra-mutató, 2WD / 4WD bekapcsolt állapotjelző, hűtőfolyadék-hőmérséklet-kijelző, digitális üzemanyagmérő, semleges kijelző, tompított fény, irányjelzők, bekapcsolt hátramenet és motorjelző.

felszereltseg

Gazdag felszereltség

A megbízható Linhai UTV1100 DIESEL nagyszerű felszereltségével is meggyőző már az alapárban is. A standard felszereléshez tartozik például az elektromos szervokormány EPS, az extra erős csörlő 4500 lb vonóerővel, összecsukható lábvédelem, elülső védőkeret, acél védő oldalkeretek, 14 hüvelykes kerekek hatrétegű gumiabroncsokkal, UV-álló műanyag tető, ROPS-tanúsítvánnyal rendelkező védőkeret, vontatószerkezet (szemcsap), padon lévő ülés biztonsági övekkel a személyzet biztonságának növelése érdekében, tárolódoboz a műszerfalban, kettős projektor fényszórók, LED nappali menetjelző lámpák vagy akusztikus fordított jelzés.

 

Motor

Modell: Kubota Diesel D1105-E3B, ​​Japánban gyártva
Típus: Négyütemű folyadékhűtéses soros háromhengeres
Hengerűrtartalom: 1124 cm 3
Furat x löket: Ø 78 x 78,4 mm
Tömörítési arány: 24: 1
Teljesítmény: 24,8 HP
Nyomaték: 72 Nm 3000 / perc
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor

 

Propulziós rendszer

Hajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható, 2 zárható differenciálmű
Terjedés: automatikus, CVTech, L / H / N / R hátrameneti + motorfékkel
Differenciálzár: eleje és hátulja
Utolsó menet: kardán

 

Alváz

Első felfüggesztés: független (IRS), kettős A-karokkal
Hátsó felfüggesztés: független (IRS), kettős A-karokkal
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók állítható rugós előterheléssel
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók állítható rugós előterheléssel
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa
kézifék: kicsi
Első gumiabroncsok: AT26 x 9 - 14
Hátsó gumiabroncsok: AT26 x 11 - 14

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 3018 mm
Teljes szélesség: 1520 mm
Teljes magasság: 1905 mm
Ülés magasság: 915 mm
Fénymagasság: 240 mm
Tengelytávolság: 1930 mm
Önsúly: 700 kg
Terhelhetőség: 500 kg
Vontatóerő: 800 kg
Üzemanyag tartály: 35 l
Test méretei: 1020 x 1470 x 400 mm

 

Egyéb funkciók

Kijelző:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, a maximálisan elért motorfordulatszám, elért legnagyobb sebesség, átlagos sebesség, 2 napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-fogyasztásmérő, diagnosztikai hibakód, fedélzeti óra
Indikátorok: 4x4, sebességváltó bekapcsolva, motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás

 

Felszereltség

Elektromos szervokormány EPS, összecsukható test elforgatható és leszerelhető elülső és oldalsó oldalakkal, extra erős csörlő 4500 lbs, első védőkeret, acél védő oldalkeretek, 14 hüvelykes kerekek hatrétegű gumiabroncsokkal, UV-álló műanyag tető, összecsukható lábvédelem, védőkeret ROPS tanúsítvánnyal, szemcsap vontatóval, padon ülés biztonsági övekkel, műszerfal tároló rekesz, dupla vetítő fényszórók, LED nappali menetjelző lámpák, akusztikus fordított jelzés

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Homlogenáció a közúti forgalomhoz: igen, T1b, (B csoport jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) benne van az árban (a gép átvételekor megkapja a műszaki kártya tiszta példányát)
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.79 (7 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search