Linhai M550L EPS 4x4

Linhai M550L EPS 4x4 - 4.3 out of 5 based on 9 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

linhai m550 lt eps quad

Színek:

BíláBíláBílá

Az M550L EPS quad kibővíti azt a sávot, amelyet a népszerű Linhai 500 4x4 alapozott meg. A modern agresszív formatervezés, vonzó alumínium kerekekkel, hatékony elektromos szervokormánnyal, nagyszerű manőverező képességgel, sokoldalúságával, lenyűgöző praktikusságával válik ez a modell középosztály új kedvencé. Ezen felül a megnövel tengelytáv nagyon kényelmes utazást tesz lehetővé két utas számára is. A neves brit DELPHI cég modern befecskendezése az alacsonyabb fogyasztás és a tiszta égés mellett megbízhatóan is indítja a motort. Két zárható differenciálmű biztosítja a tökéletes tapadást és a tökéletes teljesítményátadást.

 

 
 

EFI motor

Erőteljes EFI motor

A megbízható folyadékhűtéses egyhengeres SOHC elegendő energiával rendelkezik a nehéz munkához és a gyors vezetéshez. A modern üzemanyag-befecskendezés. A DELPHI gondoskodik az üzemanyag előkészítéséről, az alacsony üzemanyag-fogyasztás és a tiszta égés mellett simán indítja a fojtót és az optimális teljesítményt bármilyen magasságban. Az energiaátvitelt a vezető kanadai CV-Tech márka megbízható automatikus sebességváltója biztosítja, off-road redukcióval, semleges és hátramenettel.

elektromos szervokormány

Elektromos szervokormány

A szervokormány megkönnyíti a quad vezetését, és hozzájárul a magas vezetési kényelemhez. A vezetés minimális erőfeszítést igényel, még alacsony sebességen vagy a helyszínen történő forgatáskor, és még a hosszú vezetés vagy az egész napos munka sem fárad meg. A szervokormány nemcsak megnyugtatja az utazást és javítja az ATV kezelhetőségét, hanem a kormányhoz is lengéscsillapítóként működik - amikor az első kerék rejtett kővel, lyukkal vagy csonkkal találkozik, az emlékeztető az energia nagy részét elnyeli, és az ütések nem ütik el a kormányt.

összkerék hajtás ket differenciálművel

Összkerék-hajtás, két differenciálművel

A 2x4 / 4x4 hajtás két elektromosan működő differenciálművel van felszerelve. Mindegyik tengelyen 100% -ban reteszelő differenciálművel az ATV megbízhatóan kiszabadít a csúszós iszaptól, a mélyiszaptól, lehetővé téve, hogy szinte bármihez vezethessen, vezethessen, másszon és másszon fel. Ugyanakkor ez a műszaki szempontból kifinomult megoldás könnyű és kényelmes vezetést biztosít sík felületeken, nagyobb sebességen és kanyarokban, fűzős hajlandóság nélkül és megnövelt gumiabroncs-élettartammal. Csak álljon le, és válassza ki az optimális konfigurációt.

bővitett alváz

Bővített alváz

Magas terepjáró távolság, tökéletes kanyarodás és gyors stabilitás - a kiváló széles sínű ​​alváz és a merev keret alacsony súlypontjával kényelmes kormányzást és könnyű kezelhetőséget biztosítanak. A független négykerekű felfüggesztés és a magas felfüggesztési lökettérfogat minden alkalommal izgalomba fog hozni, amikor megnyeri a terepet, ahol még soha sem merttél. A nagy teljesítményű négytárcsás fékrendszer meggyőzi fékezőképességével, akár nagy sebességgel, akár nehéz utánfutóval történő fékezés esetén.

LED vilagitas

Modern LED világítás

A modern LED-es világítás hangsúlyozza az ATV vonzó megjelenését. A LED-es nappali menetjelző lámpák hatékonyan kiegészítik a nagy teljesítményű kétfényű kivetítő fényszórók agresszív megjelenését , és a LED-es irányjelzőkkel együtt felnőttnek tekintik a gépet. A nagy fényerejű LED technológiát a hátsó megvilágításban is használják.

hátsó taroló

Hátsó tároló

Kirándulásokon és mindennapi munkák során értékelni fogja a hátsó ülés mögött lévő nagy, zárható tárolóhelyet. Tehát a cuccod mindig kéznél van, mindig készen áll a használatra, amikor csak szüksége van rá.

többfunkciós LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A modern műszerfal tiszta és könnyen olvasható kék háttérvilágítású többfunkciós LCD-kijelzővel minden fontos információt szolgáltat: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-mutató, futásteljesítmény-mutató, sebességváltó-kijelző, 2x4 / 4x4-es megvilágításjelző, hűtőfolyadék-hőmérő és digitális üzemanyagmérő . Semleges, távolsági, irányjelző és vészvillogók, motor figyelmeztető lámpa és hátrameneti fokozat szintén jelen vannak.

Teljes felszereltség

Teljes felszereltség

A rendkívül kedvező ár ellenére a Linhai M550L EPS rengeteg felszerelést kínál a felől. Ide tartoznak az elektromos szervokormány, a hatalmas első védőkeret, a hátsó csomagtartó, a tervezett alumínium kerekek márkás gumikkal, 3000 font elektromos orsó és távirányító, vonóhorog, kar és kézhuzatok, tervező visszapillantó tükrök, LED-es nappali menetjelző lámpák, LED villogó és LED hátsó lámpák, négy projektor fényszóró, USB aljzat, 12 V aljzat és a villogó és a hátrameneti fokozat praktikus hangjelzése.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (9 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search