M210 EFi 2x4

A vadonatúj Linhai M210 nagyobb és erősebb motorral, újratervezett alvázzal és jobb paraméterekkel rendelkezik, mint elődje, az M150. A megnövelt méreteknek köszönhetően az új futómű stabilabb és kényelmesebb két versenyző számára, a jobb felfüggesztésnek köszönhetően pedig még nehezebb terepen is elbír. Az új, nagyobb EFI motor 50%-kal több lóerőt ad. Egy megbízható, igénytelen haszongépjármű rengeteg munkát végez, megbízhatóan szállítja Önt egyik helyről a másikra, és minden alkalommal meglep tartósságával és könnyű kezelhetőségével. Bár ez a Linhai legolcsóbb quadja, fel van szerelve első és hátsó acél fogaslécekkel, utastámlával, LED-es nappali menetfényekkel, vontatóberendezéssel, acélkerekekkel és még sok mással.

Színek:

fehérfehér

Image

Új, erősebb motor

A vadonatúj, megnövelt lökettérfogatú motor az új befecskendező rendszernek köszönhetően 50%-kal nagyobb teljesítményt nyújt az előző modellhez képest. A Linhai M210 könnyedén megbirkózik a munkával, a kocsival való terepvezetéssel, az utazásokkal és a szórakozással. A kifinomultabb utazás érdekében a motor kiegyensúlyozó tengellyel van felszerelve; emellett nagyon kedvező fogyasztás, alacsony üzemeltetési költségek és kényelmes elektromos indítás.

Robusztusabb alváz

Az új váz nagyobb stabilitást és könnyű kormányzást és kellemes kezelhetőséget biztosít. A független, kétkarú első felfüggesztés garantálja a jó terepfutást, a megbízható tárcsafékek elegendő erővel rendelkeznek a biztonságos megálláshoz még terhelt utánfutó mellett is.

Image
Image

Modern világítás

A gép vonzerejét kiemeli a modern első világítás, kiemelt LED-es nappali menetfényekkel és nagy fénykibocsátással.

Többfunkciós LCD kijelző

A kéken világító műszerfal áttekinthető és leolvasható többfunkciós LCD-kijelzővel minden fontos információt közöl: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, kilométerszámláló, napi kilométerszámláló, kilométerszámláló, digitális üzemanyagszint-mérő. Vannak jelzőfények a sebességfokozathoz, az üresjárathoz, a hátramenethez és a távolsági fényszórókhoz.

Gazdag felszereltség

Annak ellenére, hogy ez a Linhai legolcsóbb quadja, az M210 rengeteg felszerelést kínál alapként. Nem hiányoznak belőle az acél csomagtartók elöl és hátul, acél tárcsák márkás abroncsokkal, utastámla, LED-es nappali lámpás fényszórók, úti homologizáció kettesre és praktikus hátrameneti hangjelzés.

Motor

Típus: négyütemű léghűtéses SOHC egyhengeres EFI elektronikus befecskendezéssel
Hengerűrtartalom: 177,3 cm3
Furat x löket: Ø 62,5 × 57,8 mm
Gyújtás: CDI
Teljesítmény: 8,07 kW / 6000 /perc
Max. nyomaték: 12,98 Nm / 5000 /perc
Indítás: elektromos önindító

 

Hajtásrendszer

Hajtás: 2x4
Sebességváltó: automata - CVT variátor hátramenettel, F/N/R
Diferenciálzár: első és hátsó zárható differenciálmű (L7e - Euro 5)
Erőátvitel: lánc

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, kettős A-karú
Hátsó felfüggesztés: rögzített tengely a lengőkaron
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: központi hidraulikus lengéscsillapító
Első fékek: hidraulikus tárcsa kormány kezelőszervekkel
Hátsó fékek: hidraulikus tárcsa vezérléssel a kormányon
Első gumik: 21x7-10
Hátsó gumik: 22x10-10

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2058 mm
Teljes szélesség: 1048 mm
Teljes magasság: 1325 mm
Tengelytávolság: 1455 mm
Önsúly: 208 kg
Terhelhetőség: 375 kg (vezetővel együtt)

 

Egyéb tulajdonságok 

Kijelző:                    

Digitális multifunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométer-számláló, kilométer-számláló, digitális üzemanyagszint-mérő. Visszajelző lámpák: üres, hátramenet, világítás.

 

Jóváhagyás

Közúti forgalomra vonatkozó homologizáció: igen, T3b (B kategóriás jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) benne van az árban (a gép átadásakor a műszaki bizonyítvány hiteles másolatát megkapja)

 

Felszereltség (alapárban)

Első lökhárító, első és hátsó acél csomagtartó, vonóhorog, utas kartámasz, márkás gumik, LED-es nappali menetfény, acél kerekek. 

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search