420 ProMax 4x4

A Linhai 420 Promax 4x4 egy lényegesen továbbfejlesztett 400-as modell nagyobb motorral, nagyobb teljesítménnyel, új, vonzó dizájnnal, LED technológiával és minden kerék független felfüggesztésével. Ez magas szintű vezetési kényelmet, kiváló manőverezhetőséget és kiváló átjárhatóságot biztosít bármilyen terepen. A közismert robusztusságon, tartósságon és bőséges felszereltségén túl ez a megfizethető, középkategóriás munka ATV kiváló üzemgazdaságosságot is kínál.

Színek:

Fekete Homokos Szürke

Erőteljes motor

A nagyobb és erősebb motor elegendő erővel rendelkezik a nagy igénybevételhez és a fürge vezetéshez egyaránt. Az új, folyadékhűtéses egyhengeres simább és precízebb váltással a vezető kanadai CV Tech kétfokozatú automata sebességváltóján keresztül adja át az erőt a kerekeknek, üres és hátramenettel.

Image
Image

4x4 meghajtás

A megbízható elektromosan vezérelt 4x4 hajtás optimális tapadást biztosít bármilyen felületen. A kormányon lévő gomb megnyomására a motor teljesítménye az első és a hátsó kerekekre is eljut,  amikor extra tapadásra van szüksége. Nehéz munkához, meredek emelkedőkön és nagy terhek vontatásához hatékony csökkentett erőátvitel is rendelkezésre áll.

Agilis alváz

A széles, könnyen manőverezhető alváz nagy felfüggesztési úttal és alacsony tömegközépponttal kiváló terepjáró képességet és kiváló menetstabilitást biztosít. Minden kerék egymástól függetlenül van felfüggesztve és a nagyon kis fordulási sugár hozzájárul a jó manőverezhetőséghez.

Image
Image

LED Matrix fényszórók

Modern technológia és kifinomult dizájn. A LED Matrix fényszórók felkeltik a figyelmet, kiemelik a gép csúcstechnológiás arculatát, és kiforrott megjelenést kölcsönöznek neki. A LED-es nappali menetfényekkel együtt ezek a lámpák funkcionalitásukat tekintve is kifinomultabbak, például a frontális ütközés elleni védelem szempontjából.

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású, többfunkciós LCD kijelzővel ellátott műszerfal könnyen leolvasható és minden fontos információt tartalmaz: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-jelző, motoróra-jelző, 2WD/4WD fokozatjelző, hűtőfolyadék-hőmérséklet-jelző vagy digitális üzemanyagszint-jelző.

Image

Gazdag felszereltség

Kiváló ára ellenére a Linhai 370 Promax már alapban is gazdag felszereltséget kínál. A LED-es világítás mellett ide tartoznak például a tetszetős ALU tárcsák márkás gumikkal, egy 3000 font súlyú elektromos csörlő és távirányító, vonószerkezet, masszív első és hátsó lökhárítók, modern kompozit tároló dobozok, kézvédők és praktikus akusztikus villogó lámpák.

Motor

Típus: négyütemű egyhengeres SOHC, EFI
Hengerűrtartalom: 352 cm3
Furat x löket: Ø 80 x 75 mm
Gyújtás: CDI
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor

 

Hajtásrendszer

Hajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Sebességváltó: automata - CVT variátor hátramenettel, L/H/N/R
Erőátvitel: első és hátsó kardántengely

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: IRS – független kettős A-karok
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 1x hidraulikus tárcsa
Első gumik: AT25 x 8-12
Hátsó gumik: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2120 mm
Teljes szélesség: 1140 mm
Teljes magasság: 1270 mm
Ülés magasság:  915 mm
Fény magassága:  253 mm
Tengelytávolság: 1270 mm
Önsúly: 315 kg
Üzemanyag tartály: 14l

 

Egyéb tulajdonságok 

Kijelző:                    

Digitális multifunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométerszámláló, kilométerszámláló, digitális üzemanyagszint mérő, óra, hűtőfolyadék hőmérséklet mérő
Jelzőlámpák: 2WD/4WD hajtás, üresjárat, hátramenet, irányjelzők, távolsági fényszórók

 

Jóváhagyás

Közúti forgalomra vonatkozó homologizáció: Igen (B csoportos jogosítvány – személygépkocsi) T3b
Rendszám (rendszám) benne van az árban (a gép átadásakor a műszaki bizonyítvány tiszta másolatát megkapja)

 

Felszereltség

Elektromosan hozzárendelhető 4x4-es hajtás, masszív első bukóketrec, robusztus első és hátsó hordozó, márkás gumiabroncsokkal ellátott dizájnos öntött könnyűfém keréktárcsák, 3000 lbs-os elektromos csörlő távirányítóval, vontatóberendezés, kar és kézi burkolatok, LED Matrix fényszórók, hátsó/fék/irányjelző lámpák LED technológia, villogók akusztikus jelzése

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search