UTV 570 T-BOSS EPS

UTV 570 T-BOSS EPS - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Linhai UTV 570 T-BOSS EPS egy elismert kemény munkás. A modern dizájn sportos kiejtéssel és új könnyűfém keréktárcsákkal első pillantásra lenyűgöz. A szervokormánynak köszönhetően a vezetés kellemes és könnyű, nem csak a munkavégzés részeként. A vadonatúj motor erősebb, élénkebb és gazdaságosabb. Az új Linhai 570 T-BOSS EPS ideális segítőtárs mezőgazdasági, erdészeti, de építkezési munkákhoz, parkokban, kertészetekben, sportpályákon, hegyi szállodák ellátásánál stb. akár 1349 kg-os húzóerővel ki kell húzni a különféle munkatevékenységekhez, amelyek főként az ezen munkatevékenységekre szánt különféle kiegészítő összekötő eszközök, eszközök stb. húzásából vagy tolásából állnak.

Színek:
szinek

Gazdaságos motor

Gazdaságos motor

Az új egyhengeres befecskendező motor megnövelt teljesítményű, és elegendő erővel rendelkezik a kemény munkához és az élénk gyorsulásokhoz. A modern üzemanyag-befecskendezés alacsony fogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást eredményez. Az erőátvitelről a vezető kanadai CVTech gyártó megbízható automata sebességváltója gondoskodik.

szervo kormány

Elektromos szervokormány

A booster jelentősen növeli a vezetési kényelmet és a biztonságot. A kormányzás sokkal kevesebb erőfeszítést igényel, különösen alacsony sebességnél és helyben kanyarodva, és még egy hosszú vezetés vagy egy egész napos munka sem fárasztja meg. A szervokormány lengéscsillapítóként is funkcionál. Amikor az első kerék nekiütközik egy rejtett sziklának, lyuknak vagy fatönknek, az ütközés nem üti ki a kormányt a kezéből, az energia nagy részét a szervokormány nyeli el.

4x4 hajtómű

4x4-es meghajtás zárható első differenciálművel

Az elektromosan kapcsolható négykerék-hajtás zárral kiváló átjárhatóságot garantál nehéz terepen. Ezen kívül differenciálzárral és erős lassítással is rendelkezik a nehéz munkákhoz, meredek emelkedőkhöz és nehéz terhek vontatásához.

független kerékfelfőggesztés

Független kerékfelfüggesztés

A széles alváz és az alacsony súlypont kiváló stabilitást és kiváló terepjáró képességet biztosít. Az összes kerék egymástól függetlenül dupla A-karban van felfüggesztve, könnyen állítható felfüggesztéssel. A nagyon kis fordulási sugár is hozzájárul a jó manőverezhetőséghez.

billenős plató

Praktikus összecsukható plató

A munkatevékenységhez kapcsolódóan a hátsó részen található változtatható acélágyra mindent fel lehet rakni, ami a különböző munkarögzítő eszközökkel való munkavégzéshez szükséges kb. A csuklós/levehető hátsó rész, beleértve az oldalakat is, lehetővé teszi, hogy a karosszéria könnyen praktikus platformmá alakítható a jobb kezelhetőség érdekében.

kézreálló kezelőszervek

Kézreeső kezelőszervek

A kormánykerék, a sebességváltó kar és az összes kezelőelem áttekinthető és ergonomikus elrendezésű. Minden pontosan ott van, ahol intuitívan elvárod, a kezelőszervek teljesen természetesek a kezedben. Ez megkönnyíti a munkát, semmi sem vonja el a figyelmét vezetés közben, és továbbra is Ön irányít.

Erőteljes tárcsafékek

Erőteljes tárcsafékek

Az erősen méretezett hidraulikus fékek nagy tárcsákkal  meggyőző fékezőerőt biztosítanak . Ráadásul a fékek kiválóan kiszámíthatóak és biztonságosan leállítják a gépet még nagy rakomány vagy megrakott utánfutó esetén is.

többfunkciós LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású, többfunkciós LCD kijelzővel ellátott műszerfal kiválóan olvasható és minden fontos információt közöl: digitális fordulatszámmérő, digitális sebességmérő, futásteljesítmény jelző, motoróraszám, 2WD / 4WD hajtásjelző, hűtőfolyadék hőmérséklet mérő, üzemanyagszint jelző, visszajelző lámpa üresjárathoz, távolsági fényhez, irányjelzőkhöz, hátramenethez és motor figyelmeztető lámpához.

gazdag felszereltség

Gazdag felszereltség az árban

A verhetetlen ár ellenére a Linhai UTV 570 T-BOSS EPS már az alapban gazdag felszereltséget kínál. Nem hiányzik belőle a masszív UV-álló műanyag tető, a teljes méretű első plexi, a masszív első lökhárító, a biztonsági hálók az ajtókban, az utasok kapaszkodói, a fejtámlák, a vontatóberendezés vagy a 3000 font súlyú elektromos csörlő távirányítóval.

 

Műszaki adatok

Motor

Motor: 4 ütemű egyhengeres SOHC EFI, 4 szelep
Hengerűrtartalom: 499.5 cm 3
Furat x löket: Ø 91 × 76,8 mm
Max. nyomaték: 39 Nm / 5500 perc.
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor
Motor feltöltése: elektronikus üzemanyag-befecskendezés DELPHI (GB)

 

Meghajtó rendszer

Meghajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Váltó: automata - CVTech variátor hátramenettel, L/H/N/R, motorfék
Erőtvitel: kardán elöl és hátul

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, kettős A-karokkal 
Hátsó felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók  állítható rugóelőfeszítéssel
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók  állítható rugóelőfeszítéssel
Első fékek: hidraulikus tárcsa
Hátsó fék: hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2790 mm
Teljes szélesség: 1470 mm
Teljes magasság: 1920 mm
Ülésmagasság: 860 mm
Szabadtér: 280 mm
Tengelytáv: 1855 mm
Saját tömeg: 639 kg
Test méretei: 1370 x 970 x 290 mm
Teherbírás: 400 kg
Vonóerő: 1349 kg
Üzemanyagtartály: 26 l

 

Egyéb szolgáltatások 

Kijelző:   

Jelzőlámpák:                 

Digitális multifunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométerszámláló, kilométerszámláló, digitális üzemanyagszint mérő, útóra, hűtőfolyadék hőmérséklet mérő,
üresjárat, távolsági fény, irányjelzők, hátramenet, motorlámpa

 

Felszereltség az árban

Elektromos szervokormány,  rögzített műanyag tető, teljesen elülső plexi, első bukórúd, vezető és utasoldali biztonsági hálók, utasoldali kapaszkodók, gázrugós acél billenőtest, fejtámlák, vonóhorog, 3000 font elektromos csörlő és távirányító

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen, T1b , (B csoportos jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search