Linhai M550 4x4 quad

Linhai M550 4x4 quad - 4.5 out of 5 based on 2 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

linhai m550 quad

Színek:

BíláBíláBílá

Az új M550 4x4 szintén könnyedén átugorja azt a lécet, amelyet a bevált Linhai 500 4x4 nagyon magasra állított. A modern, agresszív formatervezés, a jó minőség / ár arány, a nagyfokú hasznossági érték, a csodálatos manőverezőképesség és a kiváló praktikum teszi ezt a modellt a középosztály kedvencévé. A Linhai M550 bevált független kerék felfüggesztéssel és megbízható egyhengeres motorral kerül forgalomba. A DELPHI modern üzemanyag-befecskendezése megbízható üzemanyag-mentes indítást és optimális motor teljesítményt nyújt bármilyen magasságban, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és tisztább égés mellett. Két zárható differenciálmű biztosítja a tökéletes tapadást és a tökéletes teljesítményátadást.

 

 

 

EFI motor

EFI motor

A megbízható folyadékhűtéses egyhengeres SOHC elegendő energiával rendelkezik a nehéz munkához és a gyors vezetéshez. A modern üzemanyag-befecskendezés a DELPHI gondoskodik az üzemanyag előkészítéséről, valamint az alacsony üzemanyag-fogyasztás és a tiszta égés mellett simán indítja a fojtót és az optimális teljesítményt bármilyen magasságban. Az energiaátvitelt a vezető kanadai CV-Tech márka megbízható automatikus sebességváltója biztosítja, off-road redukcióval, semleges és hátramenettel.

összkerék hajtas két diferenciálművelÖsszkerék-hajtás, két differenciálművel

A 2x4 / 4x4 hajtás két elektromosan működő differenciálművel van felszerelve. Mindegyik tengelyen 100% -ban reteszelő differenciálművel az ATV megbízhatóan kiszabadít a csúszós iszaptól, a mélyiszaptól, lehetővé téve, hogy szinte bármit magabiztosan vezethessen, vezethessen, másszon és másszon fel. Ugyanakkor ez a műszaki szempontból kifinomult megoldás könnyű és kényelmes kormányzást biztosít sík felületeken, nagyobb sebességen és kanyarokban, fűzős hajlandóság nélkül és megnövelt gumiabroncs-élettartammal. Csak álljon le, és válassza ki az optimális konfigurációt.

alváz

Manőverezhető alváz

Magas terepjáró távolság, tökéletes kanyarodás és gyors stabilitás - a kitűnő széles nyomtávú alváz és az alacsony súlypontú merev keret biztosítja a kényelmes kormányzást és az egyszerű kezelhetőséget. A független négykerekű felfüggesztés nagy felfüggesztési löketekkel minden alkalommal izgalomba fog hozni, amikor megnyeri a terepet, amelyre még soha sem mertél. A nagyteljesítményű négytárcsás fékrendszer fékezőképességével meggyőző, akár nagy sebességgel, akár nehéz utánfutóval történő fékezésnél.

moder világitás

Modern világítás

A modern LED-es világítás hangsúlyozza az ATV vonzó megjelenését. A LED-es nappali menetjelző lámpák hatékonyan kiegészítik a nagy teljesítményű kétfényű kivetítő fényszórók agresszív megjelenését, és LED-es villogóikkal felnőtt megjelenést kölcsönöznek a gépnek. A nagy fényerejű LED technológiát a hátsó megvilágításban is használják.

nagy tárolóhely

Nagy hátsó tárolóhely

Kirándulásokon és mindennapi munkák során értékelni fogja a hátsó ülés mögött lévő nagy, zárható tárolóhelyet. A cuccod mindig kéznél van, mindig készen áll a használatra, amikor csak szükséged van rá.

LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A modern műszerfal egyértelmű, könnyen olvasható kék háttérvilágítású többfunkciós LCD-vel minden fontos információt szolgáltat: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-mutató, futásteljesítmény-mutató, sebességváltó-kijelző, 2x4 / 4x4-es sebességmérő, hűtőfolyadék-hőmérő és digitális üzemanyagmérő . Semleges, távolsági, irányjelző és vészvillogók, motor figyelmeztető lámpa és hátrameneti fokozat szintén jelen vannak.

teljes felszereltség

Teljes felszereltség

A rendkívül kedvező ár ellenére a Linhai M550 EFI 4x4 gazdag alapfelszerelést kínál. Ide tartoznak például egy hatalmas első védőszerkezet, hátsó csomagtartó, designer alumínium kerekek márkás gumiabroncsokkal, 3000 font elektromos lehúzó és távirányító, vonóhorog, kar és kézhuzatok, tervező visszapillantó tükrök, LED nappali menetjelző lámpák, LED villogók és LED-es hátsó lámpák, kettős projektoros fényszórók, USB-aljzat, 12V-os aljzat vagy a villogó és a hátrameneti fokozat praktikus hangjelzése.


Műszaki adatok

motor

motor négyütemű egyhengeres SOHC DELPHI üzemanyag-befecskendezéssel
hengerűrtartalom: 493 cm 3
gyújtáskapcsoló: ECU
hűtés: + elektromos ventilátor


Meghajtó rendszer

meghajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Váltó automatikus - CVT variátor hátramenetileg, L / H / N / R
erőátvitel: elöl és hátul zárható differenciálmű


Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: IRS - független kettős A-kar
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa + rögzítőfék
Gumiabroncsok elöl: AT25 x 8-12
Pneu zadní: AT25 x 10-12


Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2175 mm
Teljes szélesség: 1160 mm
Teljes magasság: 1265 mm
Ülésmagasság: 900 mm
Szabadtér: 253 mm
tengelytáv: 1285 mm
Önsúly: 371 kg
Terhelhetőség / vonóerő: 204 kg / 200 kg
Üzemanyagtartály: 14,5 L


Készülékek és világítás

megjelenítéséhez:

digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, a maximálisan elért motorfordulatszám, elért legnagyobb sebesség, átlagos sebesség, 2 napi kilométer, teljes kilométer-számláló, napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, diagnosztikai hibakód, óra

fények:

4x4-es meghajtás, sebességváltó, motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás

világítás:

projektor fényszórók, LED nappali menetjelző lámpák, LED kijelzők, hátsó és fék lámpák


Felszereltség

Elektromosan hozzárendelhető 2x4 / 4x4 hajtás két elektromosan működő differenciálművel, első védőkeret, acél hátsó hordozó, tervező alumínium kerekek márkás gumiabroncsokkal, elektromos csörlő 3000 font húzóerővel és távirányítóval, vonóhorog, kartámaszok, LED nappali menetjelző lámpák, kettős projektor fényszórók, LED hátsó / fék / irányjelző lámpák, hangjelző lámpák, hátsó rekesz tárolója, USB aljzat


Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B jogosítvány - autó) L7e
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search