UTV E-5S Electric

UTV E-5S Electric - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Electric E 5S UTV

 

Csendes és tiszta működés, nulla kibocsátás és nagy távolság. Ezek a legfontosabb előnyök, amelyek az UTV Linhai E-5S széles körű alkalmazást biztosítanak - a golfpályák, parkok és városi növényzet karbantartásától az állatkertekben és a botanikus kertekben végzett munkáktól a raktárak, gyárcsarnokok, ipari területek és házak korlátlan belépéséig, vagy csendes vadászkirándulások - a Linhai E-5S mindent képes kezelni. És mégis nincs zaj, nincs kipufogógáz, nincs ijesztő játék, ráadásul lényegesen olcsóbb, mint egy belső égésű motorral rendelkező UTV-vel. A Linhai E-5S alacsony működési költségekkel fog lepni. Nem kell benzin, nincs motorolaj és szűrőcsere, és ugyanolyan szorgalmas, mint bármely más UTV. Ezenkívül a nagy billenőkocsi könnyen átalakítható tágas platformmá. És ott van még a felszerelés: az alapárból a Linhai E-5S teljes szélvédőt, tömör tetőt, szilárd első védőkeretet, oldalsó ajtókat, fejtámlákat vagy vonzó öntött alumínium kerekeket kínál.

hangtalan villanymotor

Hangtalan villanymotor

Az elektromos motor gyakorlatilag zajmentes és nem termel kipufogógázt. Ezért nem csak gazdasághoz, házhoz és kerthez ideális, hanem csarnokokban és zárt terekben is. Az elektromotoroknak más előnyeik vannak a belső égésű motorokhoz képest: az elektromotorral a maximális nyomaték elérhető nulla fordulatszámon, amelyet felfelé induláskor értékelni fog. Az elektromos motor akár 95% -os hatékonysággal is működik, alacsonyabb üzemeltetési költségekkel rendelkezik, és nem kell aggódnia, hogy nem indul fagyosan.

Varta Professional akkumulátor

Varta Professional akkumulátor

Az UTV Linhai E-5S-t a legszebb akkumulátorok hajtják - a Varta professzionális nagyteljesítményű vontatóelemei, a Deep Cycle AGM. A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően állandó teljesítménytartalékkal és rendkívül hosszú tartóssággal rendelkeznek. Ezen akkumulátorok legnagyobb előnye azonban kiváló ciklikus ellenállásuk. A vontató akkumulátorok nem tartják szem előtt a hosszú távú ismételt mély kisülést, ellentétben a hagyományos indító akkumulátorokkal, amelyek nagy ciklikus terhelésnek vannak kitéve, ismételt feltöltés és kisütés esetén. Az akkumulátorok teljesen karbantartás-mentesek és szivárgásmentesek.

tartós alváz

Tartós alváz

A kiváló szabad magasságot és a kiváló stabilitást a széles, könnyen kezelhető alváz biztosítja, nagy felfüggesztési mozgással és alacsony súlyponttal. Minden kereket függetlenül függesztenek fel és függesztenek kiváló minőségű hidraulikus lengéscsillapítókkal. A hátsó rugók merevségét a terhelés mérete szerint lehet beállítani.

billenőplatóBillenthető többfunkciós plató

Mindent megtalál, amire szüksége lehet, a tágas billenőplatón. A praktikus csomagtérajtónak és a gázrugókkal történő kényelmes billentésnek köszönhetően a rakomány lerakása gyerekjáték. Nagy terhek esetén az oldalfalak könnyen eltávolíthatók, hogy a zárt plató tágas rakománytálcává váljon.

Gazdag alapfelszereltség

Gazdag alapfelszereltség

A Linhai E-5S alapár gazdag felszereléssel rendelkezik. Ide tartoznak az öntött alumínium kerekek, a szilárd UV-álló műanyag tető, a teljes első plexiüveg, a LED fényszórók és a hátsó világítás, az első védőkeret, a biztonsági oldalsó ajtók, az utaskorlátok, a változó billenésű acéltest gázrugókkal, a fejtámlák és a hátsó rész tükrök.

 

Műszaki adatok

Meghajtás

motor: háromfázisú indukciós villanymotor réz rotorokkal
feszültség: 60V
teljesítmény: 9,7 kW
akkumulátorok: 5x karbantartás nélküli Varta Professional mélytengelyű akkumulátor AGM 12V / 150Ah

 

Hatótávolság és töltési idő

Hatótáv felhasználás módtól függően: 40-60 km *  
Töltési idő: 8-9 óra
* A távolságinformáció a terhelés nélküli 30 km / h átlagos sebességen alapul.

 

Meghajtó rendszer

meghajtás: 2x4 - hátsó
sebességfokozatok: előre, semleges, elektronikus fordított irányban. 2 vezetési mód: HATÁS és GAZDASÁG
Erőátvitel: A hátsó tengelyek közvetlen hajtása

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: független, dupla A-karos IRS
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók, rugók állítható előfeszítéssel
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa fúrt tárcsákkal
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa fúrt tárcsákkal
Első gumiabroncsok: AT 24 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT 24 x 8-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2700 mm
Teljes szélesség: 1420 mm
Teljes magasság: 1870 mm
Ülésmagasság: 850 mm
tengelytáv: 1805 mm
Test méretei: 1100x930x235 mm
Működési súly: 442 kg

 

Készülékek és világítás

megjelenés: digitális multifunkcionális kijelző funkciókkal: sebességmérő, kilométer-számláló, óramérő, óra
fények: irányjelzők, távolsági fény
világítás: LED fényszórók, LED hátsó / fék lámpák

 

Felszereltség

Öntött alumínium kerekek, változó billenésű acéltest gáz-folyadék támaszokkal, merev UV-álló műanyag tető, teljes plexiüveg elülső oldal, szilárd első védőkeret, oldalsó ajtó, utas fogantyúk, fejtámlák, visszapillantó tükrök

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search