M570L EPS 4x4

A Linhai M570L EPS quad szervokormánnyal és új, erősebb motorral nagyobb teljesítményt, nagyobb teljesítményt és sok technikai fejlesztést hoz. Az új alumínium kerekek kiemelik a gép vonzerejét, a teljesen újratervezett digitális kijelző tisztábban és olvashatóbban jeleníti meg az információkat. A váltókar most még jobban illeszkedik a kézbe, és pontosabb váltást tesz lehetővé. A magasabb hasmagasság javítja a terepen való átjárhatóságot. A megnövelt tengelytáv és a differenciálzárral ellátott 2x4/4x4-es hajtás megbirkózik a durva terepen is. Elektromos szervokormánnyal, kiváló irányíthatóságával, magas használati értékével és elismert tartósságával a Linhai M570L EPS a középosztály legnagyobb kedvencei közé tartozik.

Színek:

fehérfehér

Image

Erősebb motor

Az új egyhengeres motor elegendő erővel rendelkezik a nehéz munkákhoz és az élénk gyorsulásokhoz. A Delphi üzemanyag-befecskendezése alacsony fogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít. Az erőátvitelről a vezető kanadai CVTech gyártó megbízható automata sebességváltója gondoskodik.

Szervókormány

Az elektromos szervokormány megkönnyíti a vezetést és hozzájárul a vezetési kényelemhez. A vezetés kevesebb erőfeszítést igényel, és nem fog elfáradni még egy hosszú út során sem. A szervokormány kormánylengéscsillapítóként is működik. Amikor az első kerék nekiütközik egy sziklának, lyuknak vagy csonknak, az energia nagy részét a booster nyeli el, és az ütközés nem üti ki a kormányt a kezéből.

Image
Image

4x4 meghajtás

A megbízható elektromosan hozzárendelhető 4x4 hajtás optimális tapadást biztosít bármilyen felületen. A kormányon lévő gomb megnyomására a motor teljesítménye mindkét tengelyre átvitelre kerül, amikor nagyobb tapadásra van szükség. A legnehezebb terepen pedig, ahol már a 4x4-es hajtás sem elég, rendelkezésére áll az elektromos első differenciálzár. Ezen kívül erős, csökkentett sebességfokozat áll rendelkezésre nehéz munkákhoz, meredek emelkedőkön és nehéz terhek vontatásához.

Első elektromos differenciálzár

A könnyen kezelhető elektromos első differenciálzár kisegíti a sárból és a durva terepen, ha valamelyik első kerék forogni kezd. A 4x4-es hajtás bekapcsolása és a zár bekapcsolása után a hátsó mellett mindkét első kerék bekapcsol, amivel magabiztosan vezethetünk, vezethetünk, mászhatunk, meghódíthatunk bármit.

Meghosszabbított alváz

Kiváló terepjáró képesség és nagy stabilitás kanyarokban és gyors vezetésnél. A kiváló széles nyomtávú alváz és az alacsony súlypontú merev váz kényelmes utazást és könnyű kezelhetőséget biztosít. Az összes kerék független felfüggesztése, magas felfüggesztési löketekkel és megnövelt hasmagassággal minden alkalommal izgalomba hozza Önt, amikor olyan terepet hódít meg, amelyet korábban soha nem mert. Az erőteljes négytárcsás fékrendszer megbízhatóan megállítja Önt, akár nagy sebességről fékez, akár egy nehéz pótkocsival meredek lejtőről.

Modern LED világítás

A modern LED világítás kiemeli a quad vonzó dizájnját. A LED-es nappali menetfények hatékonyan egészítik ki a nagy teljesítményű ikerprojektoros fényszórók agresszív megjelenését, és a LED-es visszajelzőkkel együtt érett megjelenést kölcsönöznek a gépnek. A nagy fényerejű LED technológiát a hátsó világításban is alkalmazzák.

Hátsó tárolórekesz

A hátsó ülés mögött nagy, zárható tárolóhely áll rendelkezésre kirándulásokhoz és mindennapi munkákhoz. Így mindig kéznél van a dolga, mindig készen áll a használatra, amikor szüksége van rájuk.

LED Matrix fényszórók

Modern technológia és kifinomult dizájn. A LED Matrix fényszórók felkeltik a figyelmet, kiemelik a gép csúcstechnológiás arculatát, és kiforrott megjelenést kölcsönöznek neki. A LED-es nappali menetfényekkel együtt ezek a lámpák funkcionalitásukat tekintve is kifinomultabbak, például a frontális ütközés elleni védelem szempontjából.

Image
Image

Új LCD kijelző

A digitális LCD-kijelzőt teljesen újratervezték, hogy tisztábban és olvashatóbban jelenítse meg az információkat, és minden fontos információt közöl: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométer-számláló, üzemóra-számláló, 2x4 / 4x4-es menetjelző, hűtőfolyadék-hőmérséklet-mérő és digitális üzemanyagszint-jelző. Külön visszajelző lámpák jelzik a bekapcsolt fokozatot, hátrameneti fokozatot, üresjáratot, parkoló állást, olajhiányt, távolsági fényszórót, irány- és figyelmeztető lámpákat; hiányzik a motor lámpa.

Gazdag felszereltség az árban

A rendkívül kedvező ár ellenére a Linhai M570L EPS már az alapban gazdag felszereltséget kínál. Tartalmaz elektromos szervokormányt, acél első lökhárítót, márkás gumiabroncsokkal ellátott dizájn könnyűfém keréktárcsákat, 3000 lbs elektromos csörlőt és távirányítót, vonószerkezetet, kart és kézi burkolatokat, dizájnos visszapillantó tükröket, acél tartókat elöl és hátul, LED-es nappali menetfényt, LED-et villogók és LED-es hátsó lámpák, USB-csatlakozó, 12V-os aljzat és praktikus akusztikus villogó jelzés és bekapcsolt hátramenet.

Motor

Típus: SOHC négyütemű egyhengeres DELPHI üzemanyag-befecskendezéssel
Hengerűrtartalom: 499,5 cm3
Furat x löket: Ø 91 x 90 mm
Gyújtás: ECU
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor

 

Hajtásrendszer

Hajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Sebességváltó: automata, CVTech variátor hátramenettel és parkolóállással, L/H/N/R/P
Diferenciálzár: első és hátsó zárható differenciálmű (L7e - Euro 5)
Erőátvitel: gimbal

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés:  IRS / független kettős A-karok
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa + rögzítőfék
Első gumik: AT25 x 8-12
Hátsó gumik: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2330 mm
Teljes szélesség: 1180 mm
Teljes magasság: 1265 mm
Ülés magasság:  900 mm
Fény magassága:  249 mm
Tengelytávolság: 1455 mm
Önsúly: 384 kg
Terhelhetőség: 204 kg
Vonóerő: 200 Kg
Üzemanyag tartály: 14,5 l

 

Egyéb tulajdonságok 

Kijelző:                    

Digitális multifunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, maximális motorfordulatszám, maximális fordulatszám, átlagsebesség, 2 napi megtett távolság számláló, teljes megtett távolság számlálója, napi menetidő számláló, menetidő számláló, üzemanyagszint mérő, diagnosztikai hibakód, óra

Jelző lámpák: 4x4 hajtás, kapcsolt sebességfokozat, motor túlmelegedés, motorolaj, irányjelzők, világítás
Világítás: projektor fényszórók, LED nappali menetfények, LED irányjelzők, LED hátsó és féklámpák

 

Jóváhagyás

Közúti forgalomra vonatkozó homologizáció: igen, L7e - Euro 5, T3b (B kategóriás jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) benne van az árban (a gép átadásakor a műszaki bizonyítvány tiszta másolatát megkapja)

 

Felszereltség

Elektromos szervokormány, elektromosan hozzárendelhető 2x4 / 4x4 hajtás elektromos differenciálzárral, első bukókosár, első és hátsó acél tartó, márkás gumiabroncsokkal ellátott dizájn könnyűfém keréktárcsák, 3000 lbs elektromos csörlő távirányítóval, vonóhorog, karhuzatok, külön ülés első utas, külön megemelt lábtámaszok és kapaszkodók az első utas számára, LED-es nappali menetfény, ikerprojektoros fényszórók, LED-es hátsó/fék-/irányjelzők, akusztikus irányjelzők, tárolóhely a hátsó tartó alatt, USB aljzat

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search