Linhai 500 4x4 AR quad

Linhai 500 4x4 AR quad - 3.8 out of 5 based on 4 votes

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

linhai 500 4x4 quad

Színek:

Erőteljes munka- és szabadidős quad, a Linhai 500 4x4 AR tökéletesen felkészült a legkeményebb munkák elvégzésére is a gazdaságban, ház körül, mezőn vagy erdőben, pihentető kirándulásokhoz a legnehezebb terepen is. Mindennapi használatra ez a sokoldalú. Praktikus quad jól manőverezhető a független kerék felfüggesztéssel, a kényelmesen hangolt futóművel, a megbízható folyadékhűtéses motorral, a 2x4 / 4x4-es elektromosan kapcsolható hajtással, első differenciálzárral, kiváló manőverezési képességgel, vonzó kialakítással és nagy megbízhatósággal.
Az AR változat alumínium tárcsákkal szerelt.

 

 
 

motor

Megbízható motor

A folyadékkal hűtött motor elegendő teljesítménnyel rendelkezik a nehéz munkához és a dinamikus gyorsuláshoz. A motor a kanadai vezető gyártó, a CVTech automatikus, kétsebességes váltóján keresztül továbbítja a teljesítmény a kerekeknek, amely redukciós, semleges és hátramenettel van felszerelve.

meghajtas

4x4-es meghajtás

A megbízható 4x4-es meghajtás elülső differenciálzárral optimális tapadást biztosít bármilyen felületen. A kormányon egy gombnyomással a motorteljesítmény mindkét tengelyre átadódik, amikor fokozott tapadásra van szükség. És a legnehezebb terepen, ahol még a négykerék-meghajtás sem segít, az elektromos első differenciálzárral rendelkezik. Ezen felül hatékony csökkentett teljesítményátvitel érhető el nehéz munkák, meredek lejtők és nehéz terhek esetén.

diferenciálzár

Első differenciálzár

Az egyszerűen működtethető első differenciálzár jó szolgálatot tesz a sárban, nehéz és csúszós terepen, amikor az egyik első kerék forog. Ha a négykerék-meghajtás (4x4) be van kapcsolva, és a differenciálzár be van kapcsolva, az energia egyenletesen oszlik meg mindkét meghajtott első keréknél, lehetővé téve magabiztosan vezetést, lovaglást, mászást és bármilyen nehéz helyre mászást. Csak állítsa le és nyomja meg a differenciálzár gombot a kormányon.

alváz

Kiváló alváz

Magas hasmagasság, tökéletes kanyarodás és gyors stabilitás - a kiváló széles alváz, a merev kerettel és az alacsony súlyponttal együtt biztosítják a kényelmes kormányzást és az egyszerű kezelhetőséget. A nagy löketű független kerekes felfüggesztés minden alkalommal izgalomba fog hozni, amikor újból megnyerjük a terepet, ahol soha nem mertél még egy másik gépet. A nagyon kicsi fordulási sugár szintén hozzájárul a nagy kézügyességhez.

LED világítás

Modern világítás

A vonzó nappali LED-es fényszórók elegánsan kiegészítik a modell modern kialakítását, és még érett és vonzó megjelenést kölcsönöznek a LED-es villogóknak. A nagyteljesítményű kettős lencsés kettős projektoros fényszórókkal a világ sötétsége nem állhat meg.

LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású többfunkciós LCD-kijelzővel ellátott műszerfal könnyen olvasható, és minden fontos információt tartalmaz: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-kijelző, futásteljesítmény-mutató, 2WD / 4WD / LOCK sebességfokozat-jelző, hűtőfolyadék hőmérséklet-kijelző, digitális üzemanyagmérő. Ezen felül a semleges figyelmeztető lámpa, a távolsági fény, a visszajelző és a vészvillogó, valamint a hátrameneti fokozat jelzőfénye.

felszereltseg

Tökéletes felszereltség

Kiváló árának ellenére a Linhai 500 4x4 AR valóban gazdag alapfelszereltséggel büszkélkedhet, amely tartalmaz egy hatalmas 4x4 elülső keretet, egy robusztus első és hátsó tartót, designer alumínium kerekeket márkás gumiabroncsokkal, 3000 font elektromos csörlőt és egy távirányítót vezérlés, vonóhorog, kar és kézi burkolatok, LED nappali menetjelző lámpák, LED kijelzők, kettős projektor fényszórók és praktikus hangjelzők.

 

Műszaki adatok

Motor

motor négyütemű egyhengeres SOHC
hengerűrtartalom 492,8 cm 3
Furat x löket: Ø 87,5 x 82 mm
gyújtáskapcsoló: CDI
nyomaték: 38,8 Nm / 5500 ford / perc
hűtés: + elektromos ventilátor


Meghajtó rendszer

meghajtó: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
váltó: automatikus - CVT variátor hátramenetileg, L / H / N / R
Differenciálzár: elöl, elektromos vezérléssel
erőátvitel: kardántengelyek elöl és hátul


Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: IRS / független kettős A-kar
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 1x hidraulikus tárcsa (T3b)
  2x hidraulikus tárcsa (L7e)
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12


Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2150 mm
Teljes szélesség: 1160 mm
Teljes magasság: 1270 mm
Ülésmagasság: 915 mm
Szabadtér: 253 mm
tengelytáv: 1270 mm
Működési súly: 371 kg
Üzemanyagtartály: 12,5 l


Egyéb szolgáltatások

megjelenés:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométer-számláló, futásteljesítmény-számláló, digitális üzemanyag-mérő, fedélzeti óra, hűtőfolyadék hőmérséklet-kijelző
Jelzőlámpák: 2WD / 4WD / LOCK, semleges, hátra, irányjelzők, távolsági fény


Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B kategória - gépjármű engedély) T3b / L7e
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)


Felszereltség

Rendelhető 4x4-es hajtás elektromos első differenciálzárral, szilárd első védőszerkezettel, robusztus első és hátsó tartószerkezettel, tervezett ötvözött kerekek márkás gumikkal, 3000 font elektromos lehúzóval és távirányítóval, vonóhorog, kar és kézhuzatok, LED-es nappali menetjelző lámpák világítás, négy projektor fényszóró, hátsó / fék / irányjelzők LED technológiával, hangjelző lámpák

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.18 (17 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search