Linhai 400 4x4 quad

Linhai 400 4x4 quad - 3.3 out of 5 based on 11 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

linhai 400 4x4

Színek:

A Linhai 400 4x4 quad a sokoldalúság szinonimája. A független négykerekű felfüggesztés, elektromosan kapcsolható 4x4-es hajtás és a magas hasmagasság biztosítja, hogy mindig biztosan hazaérhessen, még durva terepről is. A könnyen használható futómű nagyobb sebességével győzi meg vezetőjét, így nem kell küzdenie a kormányzással. A Linhai 400-ban megbízható asszisztens működik. Sikeres tervezéséért a LINHAI 400 több országban elnyerte az „Év ATV tervezője” díjat. Az AR változat alumínium tárcsákkal kapható.

 

motor

Megbízható motor

A folyadékkal hűtött henger elegendő energiával rendelkezik a nehéz munka és a gyors gyorsulás érdekében. A motor a kanadai vezető CVTech automatikus kétsebességű sebességváltóján keresztül továbbítja erejét a kerekeknek, erőteljes redukcióval, semleges és hátramenettel.

4x4-es meghajtás

4x4-es meghajtás

A megbízható 4x4-es hajtás optimális tapadást biztosít minden felületen. A kormányon egy gombnyomással a motorteljesítmény mindkét tengelyre átadódik, amikor fokozott tapadásra van szükség. Nehéz munkákhoz, meredek lejtőkhöz és nehéz terhekhez is erőteljes, csökkentett teljesítmény-átvitellel rendelkezik.

alváz

Manőverezhető alváz

A széles, könnyen kezelhető alváz nagy felfüggesztéssel és alacsony súlyponttal garantálja a nagy teljesítményt és a kiváló stabilitást egyenetlen terepen és a gyors vezetésnél is. Minden kerék függetlenül felfüggesztve van, az erős hidraulikus tárcsafékek meggyőző fékerőt szolgáltatnak még nehéz teher vontatásakor is. A nagyon kicsi fordulási sugár szintén hozzájárul a nagy kézügyességhez.

vilagitas

Modern világítás

A vonzó nappali LED-es lámpák elegánsan kiegészítik a gép modern kialakítását, és még érett és vonzó megjelenést kölcsönöznek a LED-es villogóknak. A nagyteljesítményű kettős lencsés kettős projektoros fényszórókkal a világ sötétsége nem állhat meg.

többfunkciós LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású, többfunkciós LCD-kijelzővel ellátott műszerfal könnyen olvasható, és minden fontos információt tartalmaz: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-mutató, órásmérő, 2WD / 4WD sebességfokozat-kijelző, hűtőfolyadék-hőmérséklet-kijelző, digitális üzemanyagmérő, semleges kijelző, a távolsági fényjelző lámpa, az irányjelző és a vészvillogó, valamint a hátrameneti fokozat jelzőfénye.

felszereltseg

Gazdag felszereltség

Nagyon versenyképes ára ellenére a Linhai 400 4x4 AR gazdag alapfelszereltséggel büszkélkedhet. Ezek közé tartozik a 2x4 / 4x4 elektromosan meghajtható hajtómű, a szilárd első védő, a robusztus első és hátsó tartó, a tervezett ötvözött kerekek márkás gumikkal, 3000 font elektromos távirányító, vonóhorog, kar és kézhuzatok, LED-es nappali menetjelző lámpák , kettős kivetítő fényszórók és LED-es villogók.

 

Műszaki adatok

motor

motor négyütemű egyhengeres SOHC, EFI
hengerűrtartalom: 352 cm 3
furat x löket: Ø 80 x 75,0 mm
gyújtáskapcsoló: CDI
hűtés: + elektromos ventilátor

 

Meghajtó rendszer

meghajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
váltó automatikus - CVT variátor hátramenetileg, L / H / N / R
erőátvitel: kardán elöl és hátul

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: IRS - független kettős A-kar
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 1x hidraulikus tárcsa + rögzítőfék
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2150 mm
Teljes szélesség: 1160 mm
Teljes magasság: 1270 mm
Ülésmagasság: 915 mm
Szabadtér: 253 mm
tengelytáv: 1270 mm
Önsúly: 338 kg
Üzemanyagtartály: 14,5 l

 

Egyéb szolgáltatások

megjelenés:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométer-számláló, futásteljesítmény-számláló, digitális üzemanyag-mérő, óra, hűtőfolyadék-hőmérő
Jelzőlámpák: 2WD / 4WD, semleges, hátra, irányjelzők, távolsági fény

 

Felszereltség

4x4 szervokormány, szilárd első védő, robusztus első és hátsó tartó, tervezett ötvözött kerekek márkás gumikkal, 3000 font elektromos lehúzó és távirányító, vonóhorog, kar és kézhuzatok, nappali menetjelző lámpák, kettős projektor fényszórók, hátsó / fék / irányjelzők LED technológiával, hangjelző lámpák

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B jogosítvány - autó) L7e
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.32 (11 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search