Linhai 300 4x4 SR quad

Linhai 300 4x4 SR quad - 3.5 out of 5 based on 15 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

linhai 300 4x4 sr

Színek:

A költséghatékony szabadidős segédmotoros quad, viszonylag kis motorteljesítménye ellenére, meglepően jó teljesítményével, nagyszerű manőverezőképességével, egyszerű működésével és kiváló ár / minőség / érték arányával lepi meg a vásárlókat. Mindennapi használat során értékelni fogja a kényelmesen beállított futóművet, a csendes és megbízható folyadékhűtéses motort, a 2x4 / 4x4 elektromosan kapcsolható hajtóművet és a kényelmes használatot. Ez a legmegfizethetőbb munka- és szabadidős quad ebben a kategóriában. A LINHAI 300 4x4 több országban elnyerte az „Év ATV tervezője” díjat.

 

 
 

Folyadékhűtéses négyütemű egyhengeres SOHC motor - Linhai 300 4x4 SR quad

Megbízható motor

A folyadékkal hűtött henger elegendő energiával rendelkezik a nehéz munka és a gyors gyorsulás érdekében. A motor a CV Tech kétsebességű automatikus sebességváltóján keresztül továbbítja erejét a kerekeknek, erőteljes redukcióval, semleges és hátramenettel.

2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható meghajtás - Linhai 300 4x4 SR quad

4x4-es meghajtás

A megbízható 4x4-es, elektromosan hozzárendelhető hajtás optimális tapadást biztosít bármilyen felületen. A kormányon egy gombnyomással a motorteljesítmény mindkét tengelyre átadódik, amikor fokozott tapadásra van szükség. Ezen felül hatékony csökkentett teljesítményátvitel érhető el nehéz munkák, meredek lejtők és nehéz terhek esetén.

Alváz  - Linhai 300 4x4 SR quad

Kényelmes alváz

Széles, könnyen kezelhető alváz nagy felfüggesztéssel és alacsony súlyponttal garantálja a nagy teljesítményt és a kiváló stabilitást még egyenetlen terepen és a gyors vezetésnél is. Az első kerekek függetlenül függenek fel, és az erős hidraulikus tárcsafékek meggyőző fékerőt szolgáltatnak még nehéz teher vontatásakor is. A nagyon kicsi fordulási sugár szintén hozzájárul a nagy kézügyességhez.

LED világitás - Linhai 300 4x4 SR quad

LED világítás

A vonzó nappali LED-es lámpák elegánsan kiegészítik a gép modern kialakítását. A LED-es kijelzőkkel együtt még érett és vonzó megjelenést kölcsönöz. A nagyteljesítményű kettős lencsés kettős projektoros fényszórókkal a világ sötétsége nem állhat meg.

LCD kijelző - Linhai 300 4x4 SR quad

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású, többfunkciós LCD-kijelzővel ellátott műszerfal könnyen olvasható, és minden fontos információt tartalmaz: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-mutató, órásmérő, 2WD / 4WD sebességfokozat-kijelző, hűtőfolyadék-hőmérséklet-kijelző, digitális üzemanyagmérő, semleges kijelző, távolsági fény, irányjelző és vészvillogó, hátrameneti fokozat jelzőfény.

Gazdag felszereltség - Linhai 300 4x4 SR quad

Gazdag felszereltség

Páratlan ára ellenére a Linhai 300 4x4 SR gazdag alapfelszereltséggel büszkélkedhet. Ezek közé tartozik a 2x4 / 4x4 elektromosan meghajtható hajtómű, a szilárd első védő, a robusztus első és hátsó tartó, Bulldog márkás gumiabroncsok, 3000 font távvezérlő távirányító, vonóhorog, kar és kézhuzatok, LED-es nappali menetjelző lámpák, kettős projektoros fényszórók és LED jelzők.

 

Műszaki adatok

Motor

motor négyütemű egyhengeres SOHC
hengerűrtartalom 275 cm 3
furat x löket: Ø 72,5 x 66,8 mm
gyújtáskapcsoló: CDI
hűtés: + elektromos ventilátor

 

Meghajtó rendszer

meghajtás 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
erőátvitel: automatikus - CVT variátor hátramenetileg, L / H / N / R
erőátvitel: kardántengelyek elöl és hátul

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: Forgóvill / rögzített tengely
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 1x hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT24 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT24 x 11-10

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2160 mm
Teljes szélesség: 1140 mm
Teljes magasság: 1270 mm
Ülésmagasság: 865 mm
Szabadtér: 183 mm
Tengelytáv: 1205 mm
Önsúly: 298 kg
Üzemanyagtartály: 14,5 l

 

Egyéb szolgáltatások

megjelenés:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométer-számláló, futásteljesítmény-számláló, digitális üzemanyag-mérő, fedélzeti óra, hűtőfolyadék hőmérséklet-kijelző
Jelzőlámpák: 2WD / 4WD, semleges, hátra, irányjelzők, távolsági fény

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: Igen (B kategóriás vezetői engedély - autó) T3b
Rendszám (rendszám) tartalmazza (a gép átadásakor megkapja a műszaki igazolás másolatát)

 

Felszerelés

4x4 szervokormány, szilárd első védő, robosztus első és hátsó tartó, márkás acélkerekek, 3000 font távirányító távirányító, vonóhorog, kar és kézhuzatok, LED-es nappali menetjelző lámpák, kettős vetítő fényszórók, hátsó / fék / irányjelzők LED technológiával, háttámla (érvényes a T3b jóváhagyására).

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.47 (15 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search