Linhai UTV-k

UTV 1100 DIESEL - 3.7 out of 5 based on 7 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

LINHAI UTV 1100 Diesel

A legmagasabb sorozat legjobb UTV-je a híres, megbízható japán Kubota dízelmotorral. A LINHAI UTV 1100 dízel mindent tartalmaz, amire szükség van a kemény munkához: egy nagy karosszéria, amelyre fél tonnányi rakomány fér, 800 kg vontatás, robusztus alváz 2x4 / 4x4 hajtással, egyszerű kezelhetőség. Ehhez járul hozzá a vonzó modern formatervezés, a minőségi kivitelezés és egy olyan ár, amely verhetetlen a piacon: A LINHAI UTV1100 dízel az egyik legcsábítóbb ajánlat a magán- és professzionális használatra a piacon.

Szín:

diesel 0111

 

Kubota dizel motor

Kubota dízelmotor

A Kubota garantálja a minőséget és a megbízhatóságot. Könnyű, erőteljes és strapabíró japán háromhengeres Kubota D1105-ös dízel motor híres nagy megbízhatóságáról és hosszú élettartamáról. Az E-TVCS technológiának köszönhetően a motor minimális zajszinttel rendelkezik, tehát nagyonk halk, nagy hatékonyságú és alacsony fogyasztású. Ezt a rendkívül sikeres motort egészíti ki a korszerű, kanadai CVTech automatikus sebességváltó.

elektromos szervokormány

Elektromos szervokormány

A szervokormány megkönnyíti a vezetést, növeli a vezetési kényelmet és a biztonságot. A szervokormánynak köszönhetően a vezetés sokkal könnyebb, különösen alacsony sebességnél vagy a helyszínen történő forduláskor, és még egy hosszú út vagy egész napos munka sem fárasztó vele. A szervokormány azonban nem csak kényelmesebbé teszi az utazást és javítja a kezelhetőséget, hanem a kormánykerék lengéscsillapítójaként is szolgál, amikor az első kerék rejtett sziklát, lyukat vagy csonkot üt el. A csillapítás elnyeli az energia nagy részét, és az ütés nem kapja ki a kormányt a kézből.

4x4 összkerékhajtás két differenciálművel

4x4-es hajtás két differenciálművel és gyep üzemmóddal

Az elektromosan összeköthető összkerék-hajtás elülső és hátsó differenciálzárakkal garantálja a kiváló terepi permeabilitást. Egy gombnyomással választhat a hátsókerék vagy a négykerékhajtás között, és mindkét differenciálzárat bekapcsolhatja, hogy jelentősen növelje a tapadást. Ezenkívül jelentősen könnyítheti a mozgást a legnehezebb terepen, meredek emelkedőkön és nehéz terhekkel. A gyep üzemmód különösen akkor hasznos, ha ápolt füvön, pázsiton halad, vagy kis sugárral fordul. Ebben az üzemmódban csak a jobb hátsó kerék a hajtott. Mivel a két hátsó kerék nincs összekötve, az UTV könnyebben fordul és a gumiabroncsok nem szakítják fel a gyepet.

független kerékfelfüggesztés

Független kerékfelfüggesztés

Az alacsony súlypontú, robusztus alváz kiváló stabilitást és kiváló terepi kezelhetőséget garantál. Az összes kereket függetlenül függesztették fel könnyen állítható felfüggesztéssel. A kiváló manőverezőképességet az elektromos kormánymű és a nagyon kicsi fordulási sugár biztosítja.

billenő plató

Nagy méretű billenős plató

Sok minden ekfér a nagyméretű billenős platón - még a fél tonna tömeg sem jelent problémát. A csuklós / leszerelhető hátsó oldal, beleértve az oldalakat is, megkönnyíti a arakodófelület nagyméretű, praktikus platformvá történő átalakítását. A gázrugóknak köszönhetően minden rakomány könnyen lebillenthető.

ergonomikus vezérlés

Ergonómikus vezérlés

A kormánykerék, a sebességváltó kar és az összes kezelőszerv egyértelműen és ergonómiailag van elrendezve. Minden pontosan ott van, ahol intuitív módon elvárható. A munka könnyebb, vezetésekor a figyelmet nem vonják el, mindig az irányítása alatt tarthatja a járművet.

tárcsafékek

Erőteljes tárcsafékek

A nagyméretű tárcsafékek meggyőző fékerőt biztosítanak. A fékek tökéletesen kiszámíthatók, és megbízhatóan megállíthatják Önt még nehéz teher vagy teljesen megterhelt pótkocsi esetén is.

LCD kijelző

Minden információ világosan

A kék háttérvilágítású kijelzővel ellátott műszerfal könnyen olvasható, és minden fontos információt megad. Van egy digitális fordulatszámmérő, digitális sebességmérő, futásteljesítmény-mutató, üzemóra-mutató, 2WD / 4WD bekapcsolt állapotjelző, hűtőfolyadék-hőmérséklet-kijelző, digitális üzemanyagmérő, semleges kijelző, tompított fény, irányjelzők, bekapcsolt hátramenet és motorjelző.

felszereltseg

Gazdag felszereltség

A megbízható Linhai UTV1100 DIESEL nagyszerű felszereltségével is meggyőző már az alapárban is. A standard felszereléshez tartozik például az elektromos szervokormány EPS, az extra erős csörlő 4500 lb vonóerővel, összecsukható lábvédelem, elülső védőkeret, acél védő oldalkeretek, 14 hüvelykes kerekek hatrétegű gumiabroncsokkal, UV-álló műanyag tető, ROPS-tanúsítvánnyal rendelkező védőkeret, vontatószerkezet (szemcsap), padon lévő ülés biztonsági övekkel a személyzet biztonságának növelése érdekében, tárolódoboz a műszerfalban, kettős projektor fényszórók, LED nappali menetjelző lámpák vagy akusztikus fordított jelzés.

 

Motor

Modell: Kubota Diesel D1105-E3B, ​​Japánban gyártva
Típus: Négyütemű folyadékhűtéses soros háromhengeres
Hengerűrtartalom: 1124 cm 3
Furat x löket: Ø 78 x 78,4 mm
Tömörítési arány: 24: 1
Teljesítmény: 24,8 HP
Nyomaték: 72 Nm 3000 / perc
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor

 

Propulziós rendszer

Hajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható, 2 zárható differenciálmű
Terjedés: automatikus, CVTech, L / H / N / R hátrameneti + motorfékkel
Differenciálzár: eleje és hátulja
Utolsó menet: kardán

 

Alváz

Első felfüggesztés: független (IRS), kettős A-karokkal
Hátsó felfüggesztés: független (IRS), kettős A-karokkal
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók állítható rugós előterheléssel
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók állítható rugós előterheléssel
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa
kézifék: kicsi
Első gumiabroncsok: AT26 x 9 - 14
Hátsó gumiabroncsok: AT26 x 11 - 14

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 3018 mm
Teljes szélesség: 1520 mm
Teljes magasság: 1905 mm
Ülés magasság: 915 mm
Fénymagasság: 240 mm
Tengelytávolság: 1930 mm
Önsúly: 700 kg
Terhelhetőség: 500 kg
Vontatóerő: 800 kg
Üzemanyag tartály: 35 l
Test méretei: 1020 x 1470 x 400 mm

 

Egyéb funkciók

Kijelző:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, a maximálisan elért motorfordulatszám, elért legnagyobb sebesség, átlagos sebesség, 2 napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-fogyasztásmérő, diagnosztikai hibakód, fedélzeti óra
Indikátorok: 4x4, sebességváltó bekapcsolva, motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás

 

Felszereltség

Elektromos szervokormány EPS, összecsukható test elforgatható és leszerelhető elülső és oldalsó oldalakkal, extra erős csörlő 4500 lbs, első védőkeret, acél védő oldalkeretek, 14 hüvelykes kerekek hatrétegű gumiabroncsokkal, UV-álló műanyag tető, összecsukható lábvédelem, védőkeret ROPS tanúsítvánnyal, szemcsap vontatóval, padon ülés biztonsági övekkel, műszerfal tároló rekesz, dupla vetítő fényszórók, LED nappali menetjelző lámpák, akusztikus fordított jelzés

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Homlogenáció a közúti forgalomhoz: igen, T1b, (B csoport jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) benne van az árban (a gép átvételekor megkapja a műszaki kártya tiszta példányát)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.79 (7 Votes)

UTV E-5S Electric - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Electric E 5S UTV

 

Csendes és tiszta működés, nulla kibocsátás és nagy távolság. Ezek a legfontosabb előnyök, amelyek az UTV Linhai E-5S széles körű alkalmazást biztosítanak - a golfpályák, parkok és városi növényzet karbantartásától az állatkertekben és a botanikus kertekben végzett munkáktól a raktárak, gyárcsarnokok, ipari területek és házak korlátlan belépéséig, vagy csendes vadászkirándulások - a Linhai E-5S mindent képes kezelni. És mégis nincs zaj, nincs kipufogógáz, nincs ijesztő játék, ráadásul lényegesen olcsóbb, mint egy belső égésű motorral rendelkező UTV-vel. A Linhai E-5S alacsony működési költségekkel fog lepni. Nem kell benzin, nincs motorolaj és szűrőcsere, és ugyanolyan szorgalmas, mint bármely más UTV. Ezenkívül a nagy billenőkocsi könnyen átalakítható tágas platformmá. És ott van még a felszerelés: az alapárból a Linhai E-5S teljes szélvédőt, tömör tetőt, szilárd első védőkeretet, oldalsó ajtókat, fejtámlákat vagy vonzó öntött alumínium kerekeket kínál.

hangtalan villanymotor

Hangtalan villanymotor

Az elektromos motor gyakorlatilag zajmentes és nem termel kipufogógázt. Ezért nem csak gazdasághoz, házhoz és kerthez ideális, hanem csarnokokban és zárt terekben is. Az elektromotoroknak más előnyeik vannak a belső égésű motorokhoz képest: az elektromotorral a maximális nyomaték elérhető nulla fordulatszámon, amelyet felfelé induláskor értékelni fog. Az elektromos motor akár 95% -os hatékonysággal is működik, alacsonyabb üzemeltetési költségekkel rendelkezik, és nem kell aggódnia, hogy nem indul fagyosan.

Varta Professional akkumulátor

Varta Professional akkumulátor

Az UTV Linhai E-5S-t a legszebb akkumulátorok hajtják - a Varta professzionális nagyteljesítményű vontatóelemei, a Deep Cycle AGM. A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően állandó teljesítménytartalékkal és rendkívül hosszú tartóssággal rendelkeznek. Ezen akkumulátorok legnagyobb előnye azonban kiváló ciklikus ellenállásuk. A vontató akkumulátorok nem tartják szem előtt a hosszú távú ismételt mély kisülést, ellentétben a hagyományos indító akkumulátorokkal, amelyek nagy ciklikus terhelésnek vannak kitéve, ismételt feltöltés és kisütés esetén. Az akkumulátorok teljesen karbantartás-mentesek és szivárgásmentesek.

tartós alváz

Tartós alváz

A kiváló szabad magasságot és a kiváló stabilitást a széles, könnyen kezelhető alváz biztosítja, nagy felfüggesztési mozgással és alacsony súlyponttal. Minden kereket függetlenül függesztenek fel és függesztenek kiváló minőségű hidraulikus lengéscsillapítókkal. A hátsó rugók merevségét a terhelés mérete szerint lehet beállítani.

billenőplatóBillenthető többfunkciós plató

Mindent megtalál, amire szüksége lehet, a tágas billenőplatón. A praktikus csomagtérajtónak és a gázrugókkal történő kényelmes billentésnek köszönhetően a rakomány lerakása gyerekjáték. Nagy terhek esetén az oldalfalak könnyen eltávolíthatók, hogy a zárt plató tágas rakománytálcává váljon.

Gazdag alapfelszereltség

Gazdag alapfelszereltség

A Linhai E-5S alapár gazdag felszereléssel rendelkezik. Ide tartoznak az öntött alumínium kerekek, a szilárd UV-álló műanyag tető, a teljes első plexiüveg, a LED fényszórók és a hátsó világítás, az első védőkeret, a biztonsági oldalsó ajtók, az utaskorlátok, a változó billenésű acéltest gázrugókkal, a fejtámlák és a hátsó rész tükrök.

 

Műszaki adatok

Meghajtás

motor: háromfázisú indukciós villanymotor réz rotorokkal
feszültség: 60V
teljesítmény: 9,7 kW
akkumulátorok: 5x karbantartás nélküli Varta Professional mélytengelyű akkumulátor AGM 12V / 150Ah

 

Hatótávolság és töltési idő

Hatótáv felhasználás módtól függően: 40-60 km *  
Töltési idő: 8-9 óra
* A távolságinformáció a terhelés nélküli 30 km / h átlagos sebességen alapul.

 

Meghajtó rendszer

meghajtás: 2x4 - hátsó
sebességfokozatok: előre, semleges, elektronikus fordított irányban. 2 vezetési mód: HATÁS és GAZDASÁG
Erőátvitel: A hátsó tengelyek közvetlen hajtása

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: független, dupla A-karos IRS
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók, rugók állítható előfeszítéssel
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa fúrt tárcsákkal
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa fúrt tárcsákkal
Első gumiabroncsok: AT 24 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT 24 x 8-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2700 mm
Teljes szélesség: 1420 mm
Teljes magasság: 1870 mm
Ülésmagasság: 850 mm
tengelytáv: 1805 mm
Test méretei: 1100x930x235 mm
Működési súly: 442 kg

 

Készülékek és világítás

megjelenés: digitális multifunkcionális kijelző funkciókkal: sebességmérő, kilométer-számláló, óramérő, óra
fények: irányjelzők, távolsági fény
világítás: LED fényszórók, LED hátsó / fék lámpák

 

Felszereltség

Öntött alumínium kerekek, változó billenésű acéltest gáz-folyadék támaszokkal, merev UV-álló műanyag tető, teljes plexiüveg elülső oldal, szilárd első védőkeret, oldalsó ajtó, utas fogantyúk, fejtámlák, visszapillantó tükrök

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

UTV 570 T-BOSS EPS - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Linhai UTV 570 T-BOSS EPS egy elismert kemény munkás. A modern dizájn sportos kiejtéssel és új könnyűfém keréktárcsákkal első pillantásra lenyűgöz. A szervokormánynak köszönhetően a vezetés kellemes és könnyű, nem csak a munkavégzés részeként. A vadonatúj motor erősebb, élénkebb és gazdaságosabb. Az új Linhai 570 T-BOSS EPS ideális segítőtárs mezőgazdasági, erdészeti, de építkezési munkákhoz, parkokban, kertészetekben, sportpályákon, hegyi szállodák ellátásánál stb. akár 1349 kg-os húzóerővel ki kell húzni a különféle munkatevékenységekhez, amelyek főként az ezen munkatevékenységekre szánt különféle kiegészítő összekötő eszközök, eszközök stb. húzásából vagy tolásából állnak.

Színek:
szinek

Gazdaságos motor

Gazdaságos motor

Az új egyhengeres befecskendező motor megnövelt teljesítményű, és elegendő erővel rendelkezik a kemény munkához és az élénk gyorsulásokhoz. A modern üzemanyag-befecskendezés alacsony fogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást eredményez. Az erőátvitelről a vezető kanadai CVTech gyártó megbízható automata sebességváltója gondoskodik.

szervo kormány

Elektromos szervokormány

A booster jelentősen növeli a vezetési kényelmet és a biztonságot. A kormányzás sokkal kevesebb erőfeszítést igényel, különösen alacsony sebességnél és helyben kanyarodva, és még egy hosszú vezetés vagy egy egész napos munka sem fárasztja meg. A szervokormány lengéscsillapítóként is funkcionál. Amikor az első kerék nekiütközik egy rejtett sziklának, lyuknak vagy fatönknek, az ütközés nem üti ki a kormányt a kezéből, az energia nagy részét a szervokormány nyeli el.

4x4 hajtómű

4x4-es meghajtás zárható első differenciálművel

Az elektromosan kapcsolható négykerék-hajtás zárral kiváló átjárhatóságot garantál nehéz terepen. Ezen kívül differenciálzárral és erős lassítással is rendelkezik a nehéz munkákhoz, meredek emelkedőkhöz és nehéz terhek vontatásához.

független kerékfelfőggesztés

Független kerékfelfüggesztés

A széles alváz és az alacsony súlypont kiváló stabilitást és kiváló terepjáró képességet biztosít. Az összes kerék egymástól függetlenül dupla A-karban van felfüggesztve, könnyen állítható felfüggesztéssel. A nagyon kis fordulási sugár is hozzájárul a jó manőverezhetőséghez.

billenős plató

Praktikus összecsukható plató

A munkatevékenységhez kapcsolódóan a hátsó részen található változtatható acélágyra mindent fel lehet rakni, ami a különböző munkarögzítő eszközökkel való munkavégzéshez szükséges kb. A csuklós/levehető hátsó rész, beleértve az oldalakat is, lehetővé teszi, hogy a karosszéria könnyen praktikus platformmá alakítható a jobb kezelhetőség érdekében.

kézreálló kezelőszervek

Kézreeső kezelőszervek

A kormánykerék, a sebességváltó kar és az összes kezelőelem áttekinthető és ergonomikus elrendezésű. Minden pontosan ott van, ahol intuitívan elvárod, a kezelőszervek teljesen természetesek a kezedben. Ez megkönnyíti a munkát, semmi sem vonja el a figyelmét vezetés közben, és továbbra is Ön irányít.

Erőteljes tárcsafékek

Erőteljes tárcsafékek

Az erősen méretezett hidraulikus fékek nagy tárcsákkal  meggyőző fékezőerőt biztosítanak . Ráadásul a fékek kiválóan kiszámíthatóak és biztonságosan leállítják a gépet még nagy rakomány vagy megrakott utánfutó esetén is.

többfunkciós LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású, többfunkciós LCD kijelzővel ellátott műszerfal kiválóan olvasható és minden fontos információt közöl: digitális fordulatszámmérő, digitális sebességmérő, futásteljesítmény jelző, motoróraszám, 2WD / 4WD hajtásjelző, hűtőfolyadék hőmérséklet mérő, üzemanyagszint jelző, visszajelző lámpa üresjárathoz, távolsági fényhez, irányjelzőkhöz, hátramenethez és motor figyelmeztető lámpához.

gazdag felszereltség

Gazdag felszereltség az árban

A verhetetlen ár ellenére a Linhai UTV 570 T-BOSS EPS már az alapban gazdag felszereltséget kínál. Nem hiányzik belőle a masszív UV-álló műanyag tető, a teljes méretű első plexi, a masszív első lökhárító, a biztonsági hálók az ajtókban, az utasok kapaszkodói, a fejtámlák, a vontatóberendezés vagy a 3000 font súlyú elektromos csörlő távirányítóval.

 

Műszaki adatok

Motor

Motor: 4 ütemű egyhengeres SOHC EFI, 4 szelep
Hengerűrtartalom: 499.5 cm 3
Furat x löket: Ø 91 × 76,8 mm
Max. nyomaték: 39 Nm / 5500 perc.
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor
Motor feltöltése: elektronikus üzemanyag-befecskendezés DELPHI (GB)

 

Meghajtó rendszer

Meghajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Váltó: automata - CVTech variátor hátramenettel, L/H/N/R, motorfék
Erőtvitel: kardán elöl és hátul

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, kettős A-karokkal 
Hátsó felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók  állítható rugóelőfeszítéssel
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók  állítható rugóelőfeszítéssel
Első fékek: hidraulikus tárcsa
Hátsó fék: hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2790 mm
Teljes szélesség: 1470 mm
Teljes magasság: 1920 mm
Ülésmagasság: 860 mm
Szabadtér: 280 mm
Tengelytáv: 1855 mm
Saját tömeg: 639 kg
Test méretei: 1370 x 970 x 290 mm
Teherbírás: 400 kg
Vonóerő: 1349 kg
Üzemanyagtartály: 26 l

 

Egyéb szolgáltatások 

Kijelző:   

Jelzőlámpák:                 

Digitális multifunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométerszámláló, kilométerszámláló, digitális üzemanyagszint mérő, útóra, hűtőfolyadék hőmérséklet mérő,
üresjárat, távolsági fény, irányjelzők, hátramenet, motorlámpa

 

Felszereltség az árban

Elektromos szervokormány,  rögzített műanyag tető, teljesen elülső plexi, első bukórúd, vezető és utasoldali biztonsági hálók, utasoldali kapaszkodók, gázrugós acél billenőtest, fejtámlák, vonóhorog, 3000 font elektromos csörlő és távirányító

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen, T1b , (B csoportos jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Linhai UTV 570 T-BOSS EPS egy elismert kemény munkás. A modern dizájn sportos kiejtéssel és új könnyűfém keréktárcsákkal első pillantásra lenyűgöz. A szervokormánynak köszönhetően a vezetés kellemes és könnyű, nem csak a munkavégzés részeként. A vadonatúj motor erősebb, élénkebb és gazdaságosabb. Az új Linhai 570 T-BOSS EPS ideális segítőtárs mezőgazdasági, erdészeti, de építkezési munkákhoz, parkokban, kertészetekben, sportpályákon, hegyi szállodák ellátásánál stb. akár 1349 kg-os húzóerővel ki kell húzni a különféle munkatevékenységekhez, amelyek főként az ezen munkatevékenységekre szánt különféle kiegészítő összekötő eszközök, eszközök stb. húzásából vagy tolásából állnak.

Szín:
szinek

Gazdaságos motor

Gazdaságos motor

Az új egyhengeres befecskendező motor megnövelt teljesítményű, és elegendő erővel rendelkezik a kemény munkához és az élénk gyorsulásokhoz. A modern üzemanyag-befecskendezés alacsony fogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást eredményez. Az erőátvitelről a vezető kanadai CVTech gyártó megbízható automata sebességváltója gondoskodik.

szervo kormány

Elektromos szervokormány

A booster jelentősen növeli a vezetési kényelmet és a biztonságot. A kormányzás sokkal kevesebb erőfeszítést igényel, különösen alacsony sebességnél és helyben kanyarodva, és még egy hosszú vezetés vagy egy egész napos munka sem fárasztja meg. A szervokormány lengéscsillapítóként is funkcionál. Amikor az első kerék nekiütközik egy rejtett sziklának, lyuknak vagy fatönknek, az ütközés nem üti ki a kormányt a kezéből, az energia nagy részét a szervokormány nyeli el.

4x4 hajtómű

4x4-es meghajtás zárható első differenciálművel

Az elektromosan kapcsolható négykerék-hajtás zárral kiváló átjárhatóságot garantál nehéz terepen. Ezen kívül differenciálzárral és erős lassítással is rendelkezik a nehéz munkákhoz, meredek emelkedőkhöz és nehéz terhek vontatásához.

független kerékfelfőggesztés

Független kerékfelfüggesztés

A széles alváz és az alacsony súlypont kiváló stabilitást és kiváló terepjáró képességet biztosít. Az összes kerék egymástól függetlenül dupla A-karban van felfüggesztve, könnyen állítható felfüggesztéssel. A nagyon kis fordulási sugár is hozzájárul a jó manőverezhetőséghez.

billenős plató

Praktikus összecsukható plató

A munkatevékenységhez kapcsolódóan a hátsó részen található változtatható acélágyra mindent fel lehet rakni, ami a különböző munkarögzítő eszközökkel való munkavégzéshez szükséges kb. A csuklós/levehető hátsó rész, beleértve az oldalakat is, lehetővé teszi, hogy a karosszéria könnyen praktikus platformmá alakítható a jobb kezelhetőség érdekében.

kézreálló kezelőszervek

Kézreeső kezelőszervek

A kormánykerék, a sebességváltó kar és az összes kezelőelem áttekinthető és ergonomikus elrendezésű. Minden pontosan ott van, ahol intuitívan elvárod, a kezelőszervek teljesen természetesek a kezedben. Ez megkönnyíti a munkát, semmi sem vonja el a figyelmét vezetés közben, és továbbra is Ön irányít.

Erőteljes tárcsafékek

Erőteljes tárcsafékek

Az erősen méretezett hidraulikus fékek nagy tárcsákkal  meggyőző fékezőerőt biztosítanak . Ráadásul a fékek kiválóan kiszámíthatóak és biztonságosan leállítják a gépet még nagy rakomány vagy megrakott utánfutó esetén is.

többfunkciós LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású, többfunkciós LCD kijelzővel ellátott műszerfal kiválóan olvasható és minden fontos információt közöl: digitális fordulatszámmérő, digitális sebességmérő, futásteljesítmény jelző, motoróraszám, 2WD / 4WD hajtásjelző, hűtőfolyadék hőmérséklet mérő, üzemanyagszint jelző, visszajelző lámpa üresjárathoz, távolsági fényhez, irányjelzőkhöz, hátramenethez és motor figyelmeztető lámpához.

gazdag felszereltség

Gazdag felszereltség az árban

A verhetetlen ár ellenére a Linhai UTV 570 T-BOSS EPS már az alapban gazdag felszereltséget kínál. Nem hiányzik belőle a masszív UV-álló műanyag tető, a teljes méretű első plexi, a masszív első lökhárító, a biztonsági hálók az ajtókban, az utasok kapaszkodói, a fejtámlák, a vontatóberendezés vagy a 3000 font súlyú elektromos csörlő távirányítóval.

 

Műszaki adatok

Motor

Motor: 4 ütemű egyhengeres SOHC EFI, 4 szelep
Hengerűrtartalom: 499.5 cm 3
Furat x löket: Ø 91 × 76,8 mm
Max. nyomaték: 39 Nm / 5500 perc.
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor
Motor feltöltése: elektronikus üzemanyag-befecskendezés DELPHI (GB)

 

Meghajtó rendszer

Meghajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Váltó: automata - CVTech variátor hátramenettel, L/H/N/R, motorfék
Erőtvitel: kardán elöl és hátul

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, kettős A-karokkal 
Hátsó felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók  állítható rugóelőfeszítéssel
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók  állítható rugóelőfeszítéssel
Első fékek: hidraulikus tárcsa
Hátsó fék: hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2790 mm
Teljes szélesség: 1470 mm
Teljes magasság: 1920 mm
Ülésmagasság: 860 mm
Szabadtér: 280 mm
Tengelytáv: 1855 mm
Saját tömeg: 639 kg
Test méretei: 1370 x 970 x 290 mm
Teherbírás: 400 kg
Vonóerő: 1349 kg
Üzemanyagtartály: 26 l

 

Egyéb szolgáltatások 

Kijelző:   

Jelzőlámpák:                 

Digitális multifunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométerszámláló, kilométerszámláló, digitális üzemanyagszint mérő, útóra, hűtőfolyadék hőmérséklet mérő,
üresjárat, távolsági fény, irányjelzők, hátramenet, motorlámpa

 

Felszereltség az árban

Elektromos szervokormány,  rögzített műanyag tető, teljesen elülső plexi, első bukórúd, vezető és utasoldali biztonsági hálók, utasoldali kapaszkodók, gázrugós acél billenőtest, fejtámlák, vonóhorog, 3000 font elektromos csörlő és távirányító

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen, T1b , (B csoportos jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

UTV 550 T-BOSS - 4.3 out of 5 based on 3 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

550 T BOSS UTV

Tartós alváz független összkerék-felfüggesztéssel, 2x4 / 4x4-es hajtással, robusztus konstrukcióval, kiváló vezetési tulajdonságokkal, megbízható modern EFI motorral és magas működési morállal, ez a terepjáró munka Linhai UTV 550 T-BOSS. A teljesen automatikus sebességváltónak és az ergonómikus belső térnek, valamint a személyzet számára sok helyet biztosító vezetésnek köszönhetően könnyű és kellemes. Kiváló stabilitás, kiváló terepi permeabilitás, nagy billenőkocsi és alacsony üzemeltetési költségek teszik ezt a gépet ideális sokoldalú mezőgazdasági, erdészeti, építőipari, parkok, kertészeti, sport- és hegyi szállodák ellátására. A felhasználhatósági értéket tovább növelheti kínálatunkban szereplő tartozékokkal, mint például permetezőgépek, talajtakarók, ekék és más praktikus kiegészítők.

 

Gazdaságos motor

Gazdaságos motor

A megbízható és gazdaságos 493 cm3-es motor DELPHI befecskendezéssel lenyűgözi nagy teljesítményével, alacsony üzemanyag-fogyasztásával és szerény működésével. A motor teljesítményét megbízhatóan továbbítja a kerekekhez egy robusztus automatikus sebességváltó motorfékkel, terepjáróval és hátramenettel, a vezető kanadai gyártó, a CVTech gyártója.

4x4 meghajtas

4x4-es meghajtás

Megbízható, elektromosan választható négykerék-meghajtás elülső differenciálzárral garantálja a nagy teljesítményt bármilyen terepen. Egy gombnyomással csak a hátsó vagy a négykerékhajtás közül választhat. válasszon négykerék-hajtást redőnyrel, hogy jelentősen növelje a tapadást és a tapadást. Nehéz munkákhoz, meredek lejtőkhöz és nehéz terhekhez is erőteljes, lassú redukcióval rendelkezik.

vezethetoseg

Kiváló vezethetőség

A széles, masszív alváz alacsony súlyponttal kiváló stabilitást és kiváló teljesítményt biztosít egyenetlen terepen. Az összes kereket függetlenül függesztik fel, nagy felfüggesztés mellett. A kiváló súlyeloszlás és a nagyon kicsi fordulási sugár garantálja a kiváló manőverezést.

billenos plato

Nagy méretű billenős plató

Legfeljebb 200 kg rakományt helyezhet el a tágas, robusztus 1350 x 950 cm-es billencsre. A praktikus csomagtérajtónak és a karosszéria két gázrúd segítségével történő könnyű leeresztésének köszönhetően a rakomány megtöltése szellő.

Kézreesső kezelőszervek

Kézre eső kezelőszervek

A kormánykerék, a sebességváltó kar és az összes kezelőszerv egyértelműen és ergonómiailag van elrendezve. Minden pontosan ott van, ahol intuitív módon elvárja, és a vezérlés tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Ez nagyban megkönnyíti a munkát, elvonja az utat és eltartja az irányítást.

Erőteljes tárcsafékek

Erőteljes tárcsafékek

Erőteljes méretű, nagy tárcsátmérőjű hidraulikus fékek biztosítják a meggyőző fékerőt. Progresszív indulással és az első és hátsó tengelyek közötti kiegyensúlyozott hatás mellett a fékek tökéletesen kiszámíthatóak, és megbízhatóan megállítják a gépet még teljes terhelés vagy nehéz pótkocsi esetén is.

LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású többfunkciós LCD-kijelzővel ellátott műszerfal tökéletesen olvasható, és minden fontos információt tartalmaz: digitális fordulatszámmérő, digitális sebességmérő, futásteljesítmény-mutató, órásmérő, sebességváltó kijelző 2WD / 4WD, hűtőfolyadék-hőmérséklet-kijelző, digitális üzemanyagmérő, semleges kijelző, távolsági fény, irányjelző, hátrameneti fokozat és a motor kijelzője.

felszereltseg

Gazdag felszereltség

Verhetetlen ára ellenére a Linhai UTV550i 4x4 rengeteg felszerelést kínál. Az alapban már van egy UV-sugárzásnak ellenálló szilárd műanyag tető, nagy első plexiüveg, masszív első védőkeret, vezető- és utasbiztonsági ajtók, utasfogantyúk, fejtámlák, vonóhorog és elektromos csörlő 3000 font vonóerővel és távirányítóval .

 

Műszaki adatok

Motor

Motor: 4 ütemű egyhengeres SOHC EFI, 4 szelep
Hengerűrtartalom: 493 cm 3
Furat x löket: Ø 87,5 × 82 mm
Max. nyomaték: 39 Nm / 5500 perc (terepen)
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor
Motor feltöltése: elektronikus üzemanyag-befecskendezés DELPHI (GB)

 

Meghajtó rendszer

Meghajtó: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Váltó: automatikus - CVTech hátramenettel, L / H / N / R
Erőátvitel: kardán elöl és hátul

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók állítható rugós előterheléssel
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fék: hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2700 mm
Teljes szélesség: 1420 mm
Teljes magasság: 1890 mm
Ülésmagasság: 900 mm
Szabadtér: 253 mm
Tengelytáv: 1855 mm
Saját tömeg: 563 kg beleértve töltelék
Test méretei: 1350 x 950 x 280 mm
Teherbírás: 200 kg
Üzemanyagtartály: 14,5 l

 

Egyéb szolgáltatások

megjelenés:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométer-számláló, futásteljesítmény-számláló, digitális üzemanyag-mérő, fedélzeti óra, hűtőfolyadék-hőmérő
Jelzőlámpák: semleges, távolsági fény, irányjelző, hátramenet, motorvezérlés

 

Felszereltség

Szilárd UV-ellenálló műanyag tető, teljes első plexiüveg, első védőkeret, vezető- és utasbiztonsági ajtók, utaskorlátok, acél billenőkocsi gázrugókkal, fejtámlák, vonóhorog, elektromos csörlő 3000 font tapadással és távirányítóval .

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search