Linhai 500 4x4 Promax quad

Linhai 500 4x4 Promax quad - 4.3 out of 5 based on 3 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

linhai 500 promax quad 03

Színek:

fehér

Rendkívül sikeres tervezés, Full-LED fényszórók és megbízható technológia. Munka-kikapcsolódás, a Linhai 500 ProMax tökéletesen felkészült a gazdaságban, a ház körül, a szántóföldön vagy az erdőben végzett összes munka elvégzésére. Kirándulás során, nehéz terepen és a mindennapi használat során értékelni fogja a mozgékony futóművet, önállóan felfüggesztett kerekekkel, kényelmesen beállított futóművel, megbízható motorral, elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4 hajtással, zárható differenciálművekkel, precíz vezérléssel és ennek az univerzális praktikus ATV-nek a nagy megbízhatósággal.

 

tech motor atv

Megbízható, erőteljes motor

A folyadékhűtéses egyhengeres motor elegendő a kemény munkához és a kiváló gyorsuláshoz. A motor a vezető kanadai CVTech gyártó automatikus kétfokozatú sebességváltóján keresztül továbbítja erejét a kerekekhez. A sebességváltó lassú, semleges és hátramenetes csökkentéssel van felszerelve.

linhai 4x4 chassis

Opcionális 4x4-es hajtás

A megbízható, elektromosan választható 4x4-es hajtás kiváló tapadást biztosít  minden felületen. Egy gomb megnyomásával a kormányon, a motor teljesítményét továbbítjuk az összes kerékre, amikor meg kell növelni kapaszkodást. A legnehezebb terepen, ahol már a 4x4-es hajtás sem segít, elöl vagy mindkét differenciálművel elérhető az elektromos zár. A hatékony, csökkentett erőátvitel nehéz munkákhoz, meredek emelkedőkhöz és nehéz fuvarozáshoz is rendelkezésre áll.

4x4 hajtas

Differenciálzár

A könnyen kezelhető elektromos zár az elülső részen (T3b) vagy mindkét differenciálmű (L7e, Euro4) lehetővé teszi, hogy biztonságosan kijusson a sárból, hogy bármilyen nehéz terepet, helyzetet legyőzhessen. Csak annyit kell tennie, hogy megáll és megnyomja a kormányon lévő differenciálzár gombot.

futmű

Kiváló futómű

Magas terepfutás és magas kanyarstabilitás. A kiváló, széles alváz, a merev váz és az alacsony tömegközéppont biztosítja a pontos kormányzást és a könnyű kezelhetőséget. A nagy felfüggesztéssel ellátott független felfüggesztés Önt sem fogja hidegen hagyni, amikor legyőz egy olyan terepet, amit egy másik géppel sem merne próbálni. A nagyon kis fordulási sugár is hozzájárul a nagyon jó manőverezhetőséghez.

led világitás

Modern LED világítás

A modern, agresszív formájú Full-LED fényszórók felhívják a figyelmet a quadra, aláhúzzák a gép modern arculatát és vonzó férfias megjelenést kölcsönöznek neki. A lámpák funkcionálisan tökéletesen kidolgozottak, de frontális ütközés esetén is védettek.

LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású többfunkciós LCD-kijelzővel ellátott műszerfal könnyen olvasható, és minden fontos információt tartalmaz: digitális sebességmérő, digitális fordulatszámmérő, futásteljesítmény-kijelző, futásteljesítmény-mutató, 2WD / 4WD / LOCK sebességfokozat-jelző, hűtőfolyadék hőmérséklet-kijelző, digitális üzemanyagmérő. Ezen felül a semleges figyelmeztető lámpa, a távolsági fény, a visszajelző és a vészvillogó, valamint a hátrameneti fokozat jelzőfénye.

felszereltseg

Gazdag felszereltség

Kiváló ára ellenére a Linhai 500 Promax már valóban gazdag felszereltséggel büszkélkedhet. A LED-es világítás mellett például vadonatúj, vonzó ALU kerekeket, márkás gumikkal, elektromos csörlőt, nagy 3000 kg-os vonóerővel, távirányító és vontató berendezéssel, masszív elülső védőkerettel irányjelző.

 

Műszaki adatok

Motor

motor: négyütemű egyhengeres SOHC
hengerűrtartalom: 492,8 cm 3
Furat x löket: Ø 87,5 x 82 mm
Gyújtás: CDI
Nyomaték: 38,8 Nm / 5500 ford / perc
Hűtés: + elektromos ventilátor


Meghajtó rendszer

Meghajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Váltó: automatikus - CVT variátor hátramenetileg, L / H / N / R
Differenciálzár: elöl, elektromos vezérléssel
Erőátvitel: kardántengelyek elöl és hátul


Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: IRS / független kettős A-kar
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 1x hidraulikus tárcsa (T3b)
  2x hidraulikus tárcsa (L7e)
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12


Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2150 mm
Teljes szélesség: 1160 mm
Teljes magasság: 1270 mm
Ülésmagasság: 915 mm
Szabadtér: 253 mm
Tengelytáv: 1270 mm
Működési súly: 371 kg
Üzemanyagtartály: 12,5 l


Egyéb szolgáltatások

Megjelenés:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométer-számláló, futásteljesítmény-számláló, digitális üzemanyag-mérő, fedélzeti óra, hűtőfolyadék hőmérséklet-kijelző
Jelzőlámpák: 2WD / 4WD / LOCK, semleges, hátra, irányjelzők, távolsági fény


Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B kategória - gépjármű engedély) T3b / L7e
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)


Felszereltség

Rendelhető 4x4-es hajtás elektromos első differenciálzárral, szilárd első védőszerkezettel, robusztus első és hátsó tartószerkezettel, tervezett ötvözött kerekek márkás gumikkal, 3000 font elektromos lehúzóval és távirányítóval, vonóhorog, kar és kézhuzatok, LED-es nappali menetjelző lámpák világítás, négy projektor fényszóró, hátsó / fék / irányjelzők LED technológiával, hangjelző lámpák

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search