Linhai M565L EPS 4x4 quad

Linhai M565L EPS 4x4 quad - 1.7 out of 5 based on 3 votes

Olvasóink értékelése: 2 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

LINHAI M565L EPS 4x4 quad

 

Nagyobb teljesítmény, nagyobb sebesség és számtalan technikai fejlesztés a teljesen új, erősebb motorral és szervokormánnyal ellátott Linhai M565 LT EPS ATV-vel. Az új könnyűfém kerekek tovább hangsúlyozzák a quad vonzerejét, a teljesen átalakított digitális kijelző olvashatóbb és érthetőbb módon jeleníti meg a fontos információkat. A sebességváltó kar most még jobban illeszkedik a kezébe, és lehetővé teszi a pontosabb váltást. A nagyobb magasság jelentősen javítja a nehéz terepen történő haladást. A meghosszabbított tengelytáv és elektromosan működtetett 2x4 / 4x4 hajtás elektromos differenciálzárral könnyen vezethető nehéz terepen is. Az utas értékelni fogja az új kényelmes hátsó fogantyúkat. Elektromos szervokormánnyal, kiváló kezelhetőséggel, nagy hasznossággal és híres tartóssággal a Linhai M565 LT EPS a középső osztály egyik legfontosabb kedvence.

 

nagyobb teljesítményű quad motor

Nagyobb teljesítményű motor

Az új, egyhengeres befecskendezett motor megnövekedett teljesítményt és több mint elegendő energiát igényel a kemény munka és a gyors gyorsulás érdekében. A modern üzemanyag-befecskendezés alacsony fogyasztású és alacsony kibocsátású. Az energiaátvitelt a vezető kanadai gyártó, a CVTech megbízható automatikus sebességváltója biztosítja, amely szintén fel van szerelve P parkoló helyzettel.

szervókormány a quadon

Szervokormány

Az elektromos kormánymű megkönnyíti a vezetést és hozzájárul a vezetési kényelemhez. A vezetés tehát minimális erőfeszítést igényel, még alacsony sebességnél vagy állva is, és még egy hosszú út vagy a napi munka sem fárad meg. A szervokormány nemcsak megnyugtatja a haladást, javítja a kezelhetőséget és a kényelmet, hanem ütközéscsillapítóként szolgál a kormányra is, amikor az első kerék sziklára, lyukra vagy csonkra üt, az energia nagy részét elnyeli a szervokormány, és az ütés nem kopogtatja ki a kormányt a kezedből.

4x4 meghajtású quad

4x4-es meghajtás

Megbízható, elektromosan hozzárendelhető 4x4-es hajtás elektromos elülső differenciálzárral garantálja az optimális tapadást bármilyen felületen. A kormányon egy gombnyomással a motor teljesítményét mindkét tengelyre továbbítják, amikor csak fokozott tapadásra van szükség. És a legnehezebb terepen, ahol még a négykerék-meghajtás sem segít, továbbra is rendelkezésre áll egy elektromos első differenciálzár. Ezen felül hatékony csökkentett teljesítményátvitel érhető el nehéz munkákhoz, meredek mászásokhoz és nehéz vontatásokhoz.

első diferencialzár a quadon

Elülső differenciálzár

A könnyen kezelhető elektromos első differenciálzár kiszabadítja a sárból, sárból, nehéz és csúszós tereptől, ha az egyik első kerék forog. A négykerék-hajtás és a differenciálzár bekapcsolása után az erő egyenletesen megy mindkét meghajtott első kerékhez, lehetővé téve a vezetést, a vezetést, a mászást és a bonyolult helyzetek leküzdését. Csak állítsa le és nyomja meg a kormányon a differenciálzár gombot.

alvaz

Bővített alváz

Kiváló terepjáró kezelés, nagy kanyarodás és gyors vezetési stabilitás - a kiváló széles váz és az alacsony súlypontú merev keret biztosítja a kényelmes kezelhetőséget és az egyszerű kezelhetőséget. Független négykerekű felfüggesztés, magas felfüggesztési ütésekkel és megnövelt talajmagassággal örülni fog minden olyan alkalomnak, amikor újból megnyer egy olyan terepen, ahol soha nem mertél. A nagy teljesítményű négytárcsás fékrendszer megbízhatóan megállítja Önt, akár nagy sebességgel, akár nehéz utánfutóval fékezve egy meredek hegyről.

LED világitás az ATV-n

Modern LED világítás

A modern LED-es világítás hangsúlyozza az ATV vonzó megjelenését. A LED-es nappali menetjelző lámpák hatékonyan kiegészítik a nagyteljesítményű kettős projektor fényszóróinak agresszív megjelenését , és a LED-es irányjelzőkkel együtt felnőtt megjelenést kölcsönöznek a gépnek. A nagy fényerősségű LED technológiát a háttérvilágításhoz is használják.

hátsó tároló az ATV-n

Hátsó tároló

Kirándulásokon és a napi munka során egy nagy, zárható tárolóhely van a hátsó ülés mögött. Tehát mindig kéznél van a dolga, mindig készen áll a használatra, amikor szüksége van rájuk.

Többfunkciós LCD kijelzővel ellátott quad

Hátsó tároló

Kirándulásokon és a napi munka során egy nagy, zárható tárolóhely van a hátsó ülés mögött. Tehát mindig kéznél van a dolga, mindig készen áll a használatra, amikor szüksége van rájuk.

Gazdag felszereltségű quad

Gazdag felszereltség

A rendkívül kedvező ár ellenére a Linhai M565 LT EPS rengeteg felszerelést kínál a felől. Ide tartoznak az elektromos szervokormány, a hatalmas első védőkeret, a hátsó csomagtartó, a tervezett alumínium kerekek márkás gumikkal, elektromos csörlő 3000 lbs és távirányító, vontatóberendezések, kar- és karhuzatok, tervező visszapillantó tükrök, LED nappali menetjelző lámpák, LED irányjelzők és LED-es hátsó lámpák, USB-aljzat, 12V-os aljzat és az irányjelzők és a hátrameneti fokozat praktikus akusztikus jelzése.

 

Műszaki adatok

Motor

motor: négyütemű SOHC egyhengeres DELPHI üzemanyag-befecskendezéssel
hengerűrtartalom: 499,5 cm 3
gyújtáskapcsoló: ECU
hűtés: folyadék + elektromos ventilátor

 

Meghajtó rendszer

meghajtó: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
átvitel: automatikus, CVT variátor hátrameneti és parkolási helyzettel, L / H / N / R / P
Differenciálzár: elöl, elektromos vezérléssel
Átvitel: kardán

 

Alváz

Első felfüggesztés: Független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: IRS / független kettős A-kar
Első felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa + rögzítőfék
Első gumiabroncsok: AT25 x 8 - 12
Hátsó gumiabroncsok: AT25 x 10 - 12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2330 mm
Teljes szélesség: 1160 mm
Teljes magasság: 1265 mm
Ülésmagasság: 900 mm
Tiszta magasság: 249 mm
tengelytáv: 1490 mm
Súly töltelék nélkül: 384 kg
Teherbírás: 204 kg
Vonóerő: 200 kg
Üzemanyagtartály: 14,5 L

 

Műszerek és világítás

megjelenítéséhez:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, a maximálisan elért motorfordulatszám, elért maximális sebesség, átlagos sebesség, 2 napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, diagnosztikai hibakód, óra

fények: 4x4-es hajtás, sebességváltó bekapcsolva, a motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás

világítás:

projektor fényszórók, LED nappali menetjelző lámpák, LED irányjelzők, LED hátsó és fék lámpák

 

Felszerelés

Elektromos szervokormány, elektromosan hozzárendelhető 2x4 / 4x4 hajtás elektromos differenciálzárral, első védőkerettel, acél hátsó hordozóval, tervezett alumínium kerekek márkás gumikkal, elektromos csörlő 3000 font vontató- és távirányítóval, vontatóberendezés, emelőkarok, külön utasülés, külön emelt lábtámaszok és korlátok az utasok számára, LED-es nappali menetjelző lámpák, kettős projektor fényszórók, LED-es hátsó / fék / irányjelzők, akusztikus irányjelző, tárolóhely a hátsó hordozó alatt, USB-aljzat

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Homlogenáció a közúti forgalomhoz igen (vezetői engedély B csoport - autó)
Rendszám (rendszám) benne van az árban (a gép átvételekor megkapja a műszaki kártya tiszta példányát)
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.39 (9 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search