UTV 550 T-BOSS

UTV 550 T-BOSS - 4.3 out of 5 based on 3 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

550 T BOSS UTV

Tartós alváz független összkerék-felfüggesztéssel, 2x4 / 4x4-es hajtással, robusztus konstrukcióval, kiváló vezetési tulajdonságokkal, megbízható modern EFI motorral és magas működési morállal, ez a terepjáró munka Linhai UTV 550 T-BOSS. A teljesen automatikus sebességváltónak és az ergonómikus belső térnek, valamint a személyzet számára sok helyet biztosító vezetésnek köszönhetően könnyű és kellemes. Kiváló stabilitás, kiváló terepi permeabilitás, nagy billenőkocsi és alacsony üzemeltetési költségek teszik ezt a gépet ideális sokoldalú mezőgazdasági, erdészeti, építőipari, parkok, kertészeti, sport- és hegyi szállodák ellátására. A felhasználhatósági értéket tovább növelheti kínálatunkban szereplő tartozékokkal, mint például permetezőgépek, talajtakarók, ekék és más praktikus kiegészítők.

 

Gazdaságos motor

Gazdaságos motor

A megbízható és gazdaságos 493 cm3-es motor DELPHI befecskendezéssel lenyűgözi nagy teljesítményével, alacsony üzemanyag-fogyasztásával és szerény működésével. A motor teljesítményét megbízhatóan továbbítja a kerekekhez egy robusztus automatikus sebességváltó motorfékkel, terepjáróval és hátramenettel, a vezető kanadai gyártó, a CVTech gyártója.

4x4 meghajtas

4x4-es meghajtás

Megbízható, elektromosan választható négykerék-meghajtás elülső differenciálzárral garantálja a nagy teljesítményt bármilyen terepen. Egy gombnyomással csak a hátsó vagy a négykerékhajtás közül választhat. válasszon négykerék-hajtást redőnyrel, hogy jelentősen növelje a tapadást és a tapadást. Nehéz munkákhoz, meredek lejtőkhöz és nehéz terhekhez is erőteljes, lassú redukcióval rendelkezik.

vezethetoseg

Kiváló vezethetőség

A széles, masszív alváz alacsony súlyponttal kiváló stabilitást és kiváló teljesítményt biztosít egyenetlen terepen. Az összes kereket függetlenül függesztik fel, nagy felfüggesztés mellett. A kiváló súlyeloszlás és a nagyon kicsi fordulási sugár garantálja a kiváló manőverezést.

billenos plato

Nagy méretű billenős plató

Legfeljebb 200 kg rakományt helyezhet el a tágas, robusztus 1350 x 950 cm-es billencsre. A praktikus csomagtérajtónak és a karosszéria két gázrúd segítségével történő könnyű leeresztésének köszönhetően a rakomány megtöltése szellő.

Kézreesső kezelőszervek

Kézre eső kezelőszervek

A kormánykerék, a sebességváltó kar és az összes kezelőszerv egyértelműen és ergonómiailag van elrendezve. Minden pontosan ott van, ahol intuitív módon elvárja, és a vezérlés tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Ez nagyban megkönnyíti a munkát, elvonja az utat és eltartja az irányítást.

Erőteljes tárcsafékek

Erőteljes tárcsafékek

Erőteljes méretű, nagy tárcsátmérőjű hidraulikus fékek biztosítják a meggyőző fékerőt. Progresszív indulással és az első és hátsó tengelyek közötti kiegyensúlyozott hatás mellett a fékek tökéletesen kiszámíthatóak, és megbízhatóan megállítják a gépet még teljes terhelés vagy nehéz pótkocsi esetén is.

LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású többfunkciós LCD-kijelzővel ellátott műszerfal tökéletesen olvasható, és minden fontos információt tartalmaz: digitális fordulatszámmérő, digitális sebességmérő, futásteljesítmény-mutató, órásmérő, sebességváltó kijelző 2WD / 4WD, hűtőfolyadék-hőmérséklet-kijelző, digitális üzemanyagmérő, semleges kijelző, távolsági fény, irányjelző, hátrameneti fokozat és a motor kijelzője.

felszereltseg

Gazdag felszereltség

Verhetetlen ára ellenére a Linhai UTV550i 4x4 rengeteg felszerelést kínál. Az alapban már van egy UV-sugárzásnak ellenálló szilárd műanyag tető, nagy első plexiüveg, masszív első védőkeret, vezető- és utasbiztonsági ajtók, utasfogantyúk, fejtámlák, vonóhorog és elektromos csörlő 3000 font vonóerővel és távirányítóval .

 

Műszaki adatok

Motor

Motor: 4 ütemű egyhengeres SOHC EFI, 4 szelep
Hengerűrtartalom: 493 cm 3
Furat x löket: Ø 87,5 × 82 mm
Max. nyomaték: 39 Nm / 5500 perc (terepen)
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor
Motor feltöltése: elektronikus üzemanyag-befecskendezés DELPHI (GB)

 

Meghajtó rendszer

Meghajtó: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Váltó: automatikus - CVTech hátramenettel, L / H / N / R
Erőátvitel: kardán elöl és hátul

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, McPherson
Hátsó felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók állítható rugós előterheléssel
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fék: hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2700 mm
Teljes szélesség: 1420 mm
Teljes magasság: 1890 mm
Ülésmagasság: 900 mm
Szabadtér: 253 mm
Tengelytáv: 1855 mm
Saját tömeg: 563 kg beleértve töltelék
Test méretei: 1350 x 950 x 280 mm
Teherbírás: 200 kg
Üzemanyagtartály: 14,5 l

 

Egyéb szolgáltatások

megjelenés:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométer-számláló, futásteljesítmény-számláló, digitális üzemanyag-mérő, fedélzeti óra, hűtőfolyadék-hőmérő
Jelzőlámpák: semleges, távolsági fény, irányjelző, hátramenet, motorvezérlés

 

Felszereltség

Szilárd UV-ellenálló műanyag tető, teljes első plexiüveg, első védőkeret, vezető- és utasbiztonsági ajtók, utaskorlátok, acél billenőkocsi gázrugókkal, fejtámlák, vonóhorog, elektromos csörlő 3000 font tapadással és távirányítóval .

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search