UTV 550 T-BOSS EPS

UTV 550 T-BOSS EPS - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

550 T BOSS EPS UTV

 

Robusztus alváz függetlenül felfüggesztett kerekekkel, 4x4-es hajtás, megbízható EFI-motor, kiváló vezetési tulajdonságok, modern, vonzó formatervezés, sportos akcentussal, elegáns könnyűfém kerekekkel és magas munka etikával. Kiemelkedő stabilitás, kitűnő terepi permeabilitás, nagy billenőtest és alacsony üzemeltetési költségek teszik a Linhaie 550i T-BOSS EPS-t sokoldalú eszköznek az erdőben, az építőiparban, a parkokban, a kertészetben, a sportpályákon és a hegyi szállodákban történő munkavégzéshez. A teljesen automatikus sebességváltónak, a kifinomult belső térnek és az elektromos szervokormánynak köszönhetően ez az erős UTV egyszerű, szórakoztató és élvezetes. Kínálatunkban szereplő kiegészítők, például permetezőgépek, talajtakarók, pengék és egyéb praktikus kiegészítők szélesítik az alkalmazások körét.

 

Gazdaságos motor

Gazdaságos motor

A megbízható és gazdaságos 493 cm3-es motor DELPHI befecskendezéssel lenyűgözi nagy teljesítményével, alacsony üzemanyag-fogyasztásával és szerény működésével. A motor teljesítményét megbízhatóan továbbítja a kerekekhez egy robusztus automatikus sebességváltó motorfékkel, terepjáróval és hátramenettel, a vezető kanadai gyártó, a CVTech gyártója.

szervo kormány

Elektromos szervokormány

A szervokormány megkönnyíti a vezetést, és jelentősen növeli a vezetési kényelmet és a biztonságot. A szervokormánynak köszönhetően a vezetés sokkal kevesebb erőfeszítést igényel, még alacsony sebességnél és a helyszínen történő forduláskor is, és még egy hosszú út vagy egész napos munka során sem fárad el a vezető. A szervokormány nem csak megkönnyíti az irányítást és javítja a kezelhetőséget, hanem a kormánykerék lengéscsillapítójaként is szolgál, amikor az első kerék rejtett kővel, lyukkal vagy egy fatuskoval találkozik. A lengéscsillapító elnyeli az energia nagy részét, és az ütés nem kapja ki a kormányt a kezedből.

4x4 hajtómű

4x4-es meghajtás zárható első differenciálművel

Elektromosan összeköthető teljeskerék-hajtás első differenciálzárral tökéletes terepet biztosít. Egy gombnyomással választhat a hátsókerék vagy a négykerékhajtás között, és négykerék-hajtást is bekapcsolhat differenciálzárral, hogy jelentősen növelje a tapadást és a tapadást. Nehéz munkákhoz, meredek dombokon és nehéz terhekhez is erőteljes, lassú redukcióval rendelkezik.

független kerékfelfőggesztés

Független teljes kerékfelfüggesztés

A széles, masszív alváz alacsony súlyponttal kiváló stabilitást és kiváló teljesítményt biztosít egyenetlen terepen is. Minden kereket függetlenül függesztenek kettős A-karban, és könnyen állítható rugóval függesztik fel. A nagy manőverezőképességet és a manőverezhetőséget a kedvező súlyeloszlás és a nagyon kicsi fordulási sugár biztosítja.

billenős plató

Nagy méretű billenős plató

Vigyen el mindent, amire szüksége van a tágas billenőkocsion. A praktikus csomagtérajtónak és a könnyű billenthetőségnek, amelyet a gázrugók segítenek, minden rakomány lebillentése könnyedén elvégezhető. A karosszéria nemcsak praktikus, hanem tökéletesen hangsűlyozza az UTV sportos és elegáns kialakítását.

kézreálló kezelőszervek

Kézreeső kezelőszervek

A kormánykerék, a sebességváltó kar és az összes kezelőszerv egyértelműen és ergonómiailag van elrendezve. Minden pontosan ott van, ahol intuitív módon elvárja, és a vezérlés természetesen a kezedben van. Ez nagyban megkönnyíti a munkát, elvonja az utat, és minden helyzetben tartja az irányítást.

Erőteljes tárcsafékek

Erőteljes tárcsafékek

Erőteljes, nagy tárcsátmérőjű hidraulikus tárcsafékek biztosítják a masszív fékerőt. Progresszív indulással és kiegyensúlyozott hatással az első és a hátsó tengely között a fékek tökéletesen kiszámíthatók és megbízhatóan megállítják a gépet teljes terhelés vagy nehéz pótkocsi esetén is.

többfunkciós LCD kijelző

Többfunkciós LCD kijelző

A kék háttérvilágítású többfunkciós LCD-kijelzővel ellátott műszerfal tökéletesen olvasható, és az összes fontos információ: digitális fordulatszámmérő, digitális sebességmérő, futásteljesítmény-mutató, órásmérő, 2WD / 4WD sebességváltó-kijelző, hűtőfolyadék-hőmérséklet-kijelző, digitális üzemanyagmérő, semleges kijelző, távolsági fény, irányjelző, hátrameneti fokozat és a motor jelzőfénye.

gazdag felszereltség

Gazdag felszereltség

Verhetetlen ára ellenére a Linhai UTV 550 T-BOSS EPS széles skáláját kínálja a különféle szolgáltatásoknak, beleértve a szilárd UV-álló műanyag tetőt, teljes első plexi üvegtáblát, hatalmas első védőkeretet, ajtó biztonsági hálókat, utaskorlátokat, fejtámlákat. kartámaszokat, vonóhorog és erős elektromos csörlő (3000 font) távirányítóval, vezető és utas biztonsági hálóval.

 

Műszaki adatok

Motor

Motor: 4 ütemű egyhengeres SOHC EFI, 4 szelep
Hengerűrtartalom: 493 cm 3
Furat x löket: Ø 87,5 × 82 mm
Max. nyomaték: 39 Nm / 5500 perc. (Off-road)
Hűtés: folyadék + elektromos ventilátor
Motor feltöltése: elektronikus üzemanyag-befecskendezés DELPHI (GB)

 

Meghajtó rendszer

Meghajtás: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
Váltó: automatikus - CVTech hátramenettel, L / H / N / R
Erőtvitel: kardán elöl és hátul

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, kettős A-karokkal 
Hátsó felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók  állítható rugós előterheléssel
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fék: hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2790 mm
Teljes szélesség: 1470 mm
Teljes magasság: 1920 mm
Ülésmagasság: 860 mm
Szabadtér: 280 mm
Tengelytáv: 1855 mm
Saját tömeg: 563 kg beleértve töltelék
Test méretei: 1350 x 950 x 280 mm
Teherbírás: 200 kg
Üzemanyagtartály: 26 l

 

Egyéb szolgáltatások 

megjelenés:   

fények:                 

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométer-számláló, futásteljesítmény-számláló, digitális üzemanyag-fogyasztásmérő, fedélzeti óra, hűtőfolyadék-hőmérő
Semleges, távolsági fény, irányjelző, hátra, motorjelző

 

Felszereltség

Elektromos szervokormány, tömör műanyag tető, teljes első plexiüveg, első védőkeret, vezető- és utasbiztonsági hálók, utaskorlátok, acél billenőkocsi gázrugókkal, fejtámlák, vonóhorog, elektromos csörlő 3000 font vontatóerővel és távirányítóval .

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) mellékelve (a gép elfogadásakor megkapja a műszaki bizonyítvány másolatát)
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Magunkról

LINHAI quadok és UTV-k az Erdőgépker Kft-től!

A LINHAI POWER MACHINERY Co. ATV és UTV modelljei magas szintű tervezéssel, műszaki paraméterekkel, kivitelezéssel és megbízhatósággal rendelkeznek, kizárólag minőségi, közvetlenül ellenőrzött és megbízható termékeket kínálnak vásárlóinknak.

Legfrisebb cikkeink

©2023 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search